Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Τέλος ο Γιαννάκης από την ΑΕΚ

Τέλος ο Γιαννάκης από την ΑΕΚ
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2024 - 22:11

Τέλος ο Γιάννης Παπαδόπουλος από την ΑΕΚ, γνωστός και ως Γιαννάκης. Όπως διέρρευσε αποχωρεί από την ομάδα, μετά την αλλαγή διοικητικής σκυτάλης (Μάριος Ηλιόπουλος αντί Μελισσανίδη).

Το διαζύγιο φαίνεται συναινετικό και σχετικό με την αλλαγή ιδιοκτησίας της ΑΕΚ, καθώς πουλήθηκε στον Μάριο Ηλιόπουλο. Ο Παπαδόπουλος και η ΑΕΚ δεν παραδέχθηκαν επίσημα την σχέση τους αλλά εμφανιζόταν σε αγώνες της, όπως και στο πλευρό του Μελισσανίδη. Για αυτό τον λόγο παρουσιαζόταν ως εξωδιοικητικός και δεξί χέρι του Μελισσανιδη.

Ηταν στο πλευρό του Μελισσανίδη, όπως στο φετινό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό, είτε στη φυσούνα του γηπέδου του Περιστερίου, στο ματς της «μεζούρας» και, όπως... προδόθηκε από σχετικό βίντεο που δεν διέψευσε, φαίνεται ότι μιλάει με τον διαιτητή του αγώνα Ατρόμητος-ΑΕΚ, τον Μανούχο (Αργολίδας).

Υπήρχαν καταγγελίες (και από τον Ολυμπιακό) για παρασκηνιακή δράση στο χώρο του ποδοσφαίρου. Σε αυτές ο Γιάννης Παπαδόπουλος δεν απάντησε ποτέ.

Την σεζόν 2021-22 ο Γιάννης Παπαδόπουλος τιμωρήθηκε για πειθαρχικά παραπτώματα σε αγώνες της ΑΕΚ. Πιο συγκεκριμένα:

-Απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για δυο αγωνιστικές, εξαιτίας της συμπεριφοράς του στον αγώνα με τον Ιωνικό, ενώ στην ΠΑΕ ΑΕΚ επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ, σύμφωνα με απόφαση του αθλητικού δικαστή της Super League.

-Τιμωρήθηκε τελεσίδικα με απαγόρευση εισόδου ενός μήνα στο γήπεδο για το ματς ΟΦΗ-ΑΕΚ 3-3 για υβριστική συμπεριφορά στον διαιτητή Φωτιά.

-Τιμωρήθηκε με ίδια ποινή, πάλι τελεσίδικα για το ματς ΑΕΚ-Αρης 2-1 επειδή, μαζί με τον Μελισσανίδη, εισέβαλαν στα αποδυτήρια του Διαμαντόπουλου.

-Ενώ ο Μελισσανίδης τιμωρήθηκε μεν με έναν μήνα απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο «για υβριστική και απαξιωτική συμπεριφορά» προς τον Σλοβένο διαιτητή, Γιουγκ, στο ημίχρονο του αγώνα ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 0-0, η αθλητική δικαστής της Λίγκας δεν επέβαλε καμία ποινή σε βάρος του Γιάννη Παπαδόπουλου, αν και υπότροπος, επειδή κρίθηκε ότι δεν ήταν διαπιστευμένος!

Κατά τα άλλα η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ απάλλαξε τον Παπαδόπουλο για την υπόθεση παρεμβάσεων σε εκλογές ΕΠΣ, επικαλούμενη στο σκεπτικό της, ότι δεν είχε σχέση με την ΠΑΕ ΑΕΚ!

Διαβάστε επίσης