Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Έδωσε άλλη πνοή στα αριστερά!

Έδωσε άλλη πνοή στα αριστερά!
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2024 - 19:25

Ο Ολυμπιακός είχε αρκετά κέρδη από το ματς με τον Ατρόμητο. Πρωτίστως τη νίκη μετά από τους τρεις αγώνες δίχως τέτοια. Μια νίκη που στο πρωτάθλημα τον φέρνει ένα βαθμό πίσω από την πρώτη θέση, αλλά επίσης και πρόσωπα, όπως συμβαίνει και με τον Αποστολόπουλο.

Ο νεαρός μπακ, παρότι δεν τράβηξε τόσο έντονα τα φώτα πάνω του, όπως οι Κωστούλας και Μουζακίτης, ήταν σαφώς πιο επιθετικός από τον Ορτέγκα και παρά το γεγονός ότι αντιμετώπισε κάποια προβλήματα απέναντι στον Μπάκου, δεν εκτέθηκε από τον Γερμανό, παίζοντας σαφώς πιο έξυπνα από τον Αργεντινό βασικό ακραίο μπακ του Ολυμπιακού.

Σε μια φάση που πήγε να εκτεθεί, τράβηξε από τη φανέλα τον αντίπαλό του, τον σταμάτησε στο χώρο του κέντρου και προστάτευσε τόσο την ομάδα του, όσο και τον εαυτό του. Κάτι που, για παράδειγμα, ο Ορτέγκα δεν είχε πράξει στο Χαριλάου στη φάση του πρώτου γκολ του Άρη, με τον Ντιαντί.

Αξίζει να θυμηθούμε τι είχε πει ο «Μέντι» στην περσινή σεζόν για εκείνον, στέλνοντας παράλληλα, το μήνυμα του για αυτό το συγκεκριμένο θέμα, προετοιμάζοντας και τους υπόλοιπους «μικρούς» να ακολουθήσουν τον δρόμο του Σερραίου μπακ, το οποίο μέχρι στιγμής το βλέπουμε.

«Όταν ανέλαβα τον Ολυμπιακό είχε 28 παίκτες στο ρόστερ, αυτό σημαίνει ότι είναι δύσκολο να δοθούν ευκαιρίες σε όλους. Τώρα όμως είναι μία συγκυρία ιδιαίτερη, γιατί ο Αποστολόπουλος ίσως να μην έβρισκα το χρόνο αν Ορτέγκα και Ρίτσαρντς δεν ήταν τραυματίες. Τολμήσαμε να τον χρησιμοποιήσουμε και αυτός την εκμεταλλεύτηκε. Είναι μία ιδιαίτερη συγκυρία αυτή και είναι σημαντικό για τον ίδιο τον παίκτη αλλά και τους υπόλοιπους παίκτες της ακαδημίας, στους οποίους διδάσκει αυτό ότι θα πρέπει πάντα να είναι έτοιμοι γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε μπορεί να σου δοθεί η ευκαιρία», είχε πει ο Μεντιλίμπαρ.

Διαβάστε επίσης