Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Κέρδισε ηρεμία και ψυχολογία, αλλά πρέπει να ανέβασει την ένταση!

Κέρδισε ηρεμία και ψυχολογία, αλλά πρέπει να ανέβασει την ένταση!
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2024 - 12:53

Ο Ολυμπιακός δεν είναι ομάδα που μπορεί κανείς να τα βάζει μαζί της και το έδειξε με την μεγάλη σημασία νίκη που πέτυχε κόντρα στον Ατρόμητο

Μια νίκη που πήρε ο Ολυμπιακός σε μία σκληροτράχηλη ομάδα, όπως είναι αυτή του Πάμπλο Γκαρσία, με το νέο «αίμα» και τις παλιοσειρές επέστρεψε στις νίκες μετά από τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα και ένα στην Ευρώπη.

Η ομάδα πέρασε από χίλιες μύριες δυσκολίες. Δοκιμάστηκε πολύ ψυχολογικά και όμως τα κατάφερε να ορθώσει ανάστημα…

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, χθες έδωσε απλώς μερικές απαντήσεις. Άλλες θετικές, άλλες όχι… Η ομάδα έδειξε και ότι μπορεί αλλά και ό,τι… δεν μπορεί. μπορεί να προχωρά, έχει το σθένος, το μέταλλο, το πάθος. Δεν μπορεί να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο σε κάθε παιχνίδι, αλλά δείχνει να έχει τον τρόπο στις δύσκολες στιγμές.

Ο Ολυμπιακός έδειξε ότι όχι μόνο… δεν πεθαίνει, αλλά ότι μπορεί πάντα να κοιτάζει μπροστά κόντρα σε όλους και σε όλα. Ωστόσο, χρειάζεται,, πολλή δουλειά… Κέρδισε ηρεμία ο Θρύλος. Ναι, γκρίνια υπάρχει, η εικόνα δεν έπεισε, ξανά. Αλλά υπήρξαν σημάδια βελτίωσης. Πάθος, θέληση, άρνηση να τα παρατήσει η ομάδα, ακόμη και στα πιο δύσκολα…

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ όσο περνάει ο καιρός πρέπει να δείξει ακόμη περισσότερα. Βήμα-βήμα. Ο Ολυμπιακός είναι εδώ και δείχνει να επιστρέφει στα υψηλά στάνταρ και θα δώσει «μάχες» σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης