Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Το νέο «αίμα» βγήκε μπροστά στα ζόρικα και έδειξε τον δρόμο!

Το νέο «αίμα» βγήκε μπροστά στα ζόρικα και έδειξε τον δρόμο!
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2024 - 10:00
Αρθρογράφος: Αντώνης Αντωνίου
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Η νίκη με τoν Ατρόμητο, ως αποτέλεσμα, δεν λέει κάτι! Κατά τα ψέματα, ο Ολυμπιακός νίκησε μία ομάδα που επιβάλλεται να κερδίζεις, ειδικά στο Καραϊσκάκης. Έκανε ό,τι ήταν αναγκαίο να κάνει ή πιο σωστά, πήρε τους τρεις που έπρεπε κόντρα στο συγκρότημα του Πάμπλο Γκαρσία και επέστρεψε στα τρίποντα μετά από δύο αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα και ένα στην Ευρώπη.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αντιλήφθηκε πως από την ομάδα του λείπει η φρεσκάδα και το καθαρό μυαλό, πέρα από τη δημιουργία. Και επέλεξε να αλλάξει τα 7/11 από το σύνολο που αγωνίστηκε απέναντι στη Λιόν, αλλά εκ του αποτελέσματος του βγήκε. Όμως το πιο σημαντικό είναι αυτό που έκανε και εξέπληξε τους πάντες, ήταν η χρησιμοποίηση των Νέων, σε ένα ματς που κακά τα ψέματα, αν δεν το κέρδιζε ο Ολυμπιακός θα μαζευόντουσαν κι άλλα σύννεφα πάνω από του Ρέντη. Στράφηκε λοιπόν, στα «διαμάντια» της Ακαδημίας για να έρθει τελικά το τρίποντο.

Μάλιστα, ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά πέντε παίκτες που γαλουχήθηκαν στα τμήματα υποδομής των "ερυθρόλευκων" την τελευταία δεκαετία, βρίσκονταν στο αρχικό σχήμα των γηπεδούχων, με τα «φώτα» να πέφτουν» πάνω στους πιο νεαρούς, στους Πρωταθλητές Ευρώπης, τους Χρήστο Μουζακίτη και Χαράλαμπο Κωστούλα, με τον πρώτο να συνδυάζει το επίσημο ντεμπούτο με ασίστ στο γκολ του Ελ Κααμπί, το οποίο ολοκλήρωσε την πειστική εμφάνιση και νίκη των Πειραιωτών.

Οι «ερυθρόλευκοι», λοιπόν, πήραν ψυχολογία από αυτό το τρίποντο και η προσοχή στρέφεται στην ευρωπαϊκή μάχη με την Μπράγκα, εκεί όπου θα πρέπει να θυμηθούν τις εμφανίσεις που τους οδήγησαν στην κατάκτηση του Conference League.

Διαβάστε επίσης