Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Διαχείριση και αλλαγές ενόψει «διαβολοβδομάδας»

Διαχείριση και αλλαγές ενόψει «διαβολοβδομάδας»
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2024 - 12:14

Το ματς με τη Λιόν πέρασε. Ανήκει στο παρελθόν. Και μπροστά υπάρχει μονάχα το ματς με τον Ατρόμητο. Ένα παιχνίδι το οποίο ο Ολυμπιακός βλέπει σαν ένα μεγάλο ΠΡΕΠΕΙ. Πρέπει να το πάρει. Δεν επιτρέπονται, ειδικά σε αυτή τη φάση, στην οποία βρίσκεται, άλλες «γκέλες» στο πρωτάθλημα. Αλλά χρειάζεται μια σταθερότητα. Μια διαρκής αγωνιστική άνοδος και βελτίωση. Και στον τομέα των αποτελεσμάτων, αλλά και στον τομέα της απόδοσης της ομάδας. Το ευχάριστο είναι ότι ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει λύσεις στα χέρια του και μπορεί να κινηθεί άνετα, ως προς τον καταρτισμό της 11άδας του.

Αναμένεται να κάνει ένα ροτέισον ο Ισπανός προπονητής, για το σημερινό ματς.Θα δούμεαλλαγές. Και εδώ που τα λέμε, υπάρχουν και ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν ακόμη πράγματα να δείξουν και τους οποίους ο «Μέντι» έχει τη δυνατότητα να ρίξει στη «μάχη» για να «φρεσκάρει» την ομάδα του και να της δώσει άλλο αέρα, στο πρωτάθλημα.

Όλα δείχνουν πως ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει στο γνωστό του σύστημα 4-2-3-1 και με δεδομένο των απουσιών των Μασούρα, Πιρόλα, Ζέλσον θα δούμε νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα. Ο λόγος τόσο για τον Κωστούλα, όσο όμως και για τον Μουζακίτη. Ο πρώτος, θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για την ενδεκάδα, ο δεύτερος είναι στην αποστολή και υπολογίζεται. Στο μυαλό του Μεντιλίμπαρ πάντως, είναι να δώσει φανέλα βασικού στον Ολιβέιρα, προκειμένου να ξεκουράσει και τον Τσικίνιο ενόψει Μπράγκας και Παναθηναϊκού. Επίσης, φανέλα βασικού διεκδικούν Γουίλιαν και Βέλντε.

Διαβάστε επίσης

Κάτι θυμίζει ο Παπαπέτρου

Κάτι θυμίζει ο Παπαπέτρου

Ορίστηκε στον Ολυμπιακό μετά από 10 μήνες, όμως είναι αξέχαστη η διαιτησία του στο περσινό ματς με τον Βόλο.