Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Γιαζίτζι: Τα δύο χατ-τρικ στην Ευρώπη και η πρωτιά με τον Ριβάλντο! (videos)

Γιαζίτζι: Τα δύο χατ-τρικ στην Ευρώπη και η πρωτιά με τον Ριβάλντο! (videos)
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2024 - 11:00

Κοντά στον Ολυμπιακό είναι ο Γιουσούφ Γιαζίτζι και ο Τούρκος μεσοεπιθετικός, έχει ένα ξεχωριστό επίτευγμα με τη φανέλα της Λιλ στα Κύπελλα Ευρώπης, καθώς με μια ντουζίνα τέρματα στο ενεργητικό του, έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Γάλλων, σε διοργανώσεις της UEFA.

«Είμαι τόσο περήφανος γι' αυτό, δεν σκέφτηκα ποτέ όταν υπέγραψα εδώ ότι θα σπάσω ένα τέτοιο ρεκόρ. Οι συμπαίκτες μου με επικρίνουν πολύ για αυτό καθώς πλησιάζουν οι αγώνες του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου, λέγοντας ότι θα δώσω ξανά μια παράσταση, κάτι που με κάνει να γελάω. Μετά από λίγο, άρχισα να εξετάζω τους καλύτερους σκόρερ στην ιστορία της Λιλ σε αυτές τις διοργανώσεις και σκέφτηκα ότι ένας παίκτης όπως ο Εντέν Αζάρ πρέπει να είναι πολύ μπροστά, αλλά τελικά όχι (4 γκολ)» είχε υπογραμμίσει ο διεθνής άσος.

Παράλληλα, ο Γιαζίτσι είναι μαζί με τον Ριβάλντο, οι δύο παίκτες που έχουν σημειώσει χατ-τρικ στο Σαν Σίρο, απέναντι στην Μίλαν. Και είχε πει «τα τρία γκολ κόντρα στη Μίλαν, δεν θα τα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Ένα θρυλικό γήπεδο σαν το Σαν Σίρο, ένας ιστορικός αντίπαλος. Για την ιστορία, ένας φίλος με τραβούσε βίντεο την προηγούμενη μέρα, και του είπα ότι θα σκοράρω, ήμουν σίγουρος για τον εαυτό μου. Αλλά το να πάω από εκεί στην εγγραφή τριών, ήταν αδιανόητο. Μόνο ο Ριβάλντο το είχε καταφέρει αυτό, σε αυτό το γήπεδο. Έμαθα επίσης ότι ήμουν ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της διοργάνωσης που σημείωσε δύο χατ-τρικ στη σειρά».

Διαβάστε επίσης

Κάτι θυμίζει ο Παπαπέτρου

Κάτι θυμίζει ο Παπαπέτρου

Ορίστηκε στον Ολυμπιακό μετά από 10 μήνες, όμως είναι αξέχαστη η διαιτησία του στο περσινό ματς με τον Βόλο.