Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Κάτι θυμίζει ο Παπαπέτρου

Κάτι θυμίζει ο Παπαπέτρου
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2024 - 11:40

Ο Παπαπέτρου (Αθηνών) στο παιχνίδι Ολυμπιακός-Ατρόμητος που γίνεται την Κυριακή (18:00). Το σκέφτηκε καλά ο Λανουά; Ο Γάλλος δίνει την εντύπωση ότι κάνει πρόχειρους ορισμούς. Συνεχίζει να ορίζει στον Ολυμπιακό ρέφερι που τον έχουν αδικήσει (Παπαδόπουλος, Ευαγγέλου, Τζήλος) για να τον αδικήσουν ξανά, όπως και ο Βεργέτης που σφύριξε πρώτη φορά με τον Παναιτωλικό.

Οσο για τον Παπαπέτρου θα σφυρίξει μετά από δέκα μήνες αγώνα του Ολυμπιακού. Στις 3 Δεκεμβρίου 2023 είχε διαιτητεύσει Βόλος-Ολυμπιακός 2-2 και έκανε σημαντικά λάθη σε βάρος των «ερυθρόλευκων» με VAR τον Γκορτσίλα (Μακεδονίας) που βγήκε εκτός πινάκων. Ο Παπαπέτρου έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ του Βόλου ενώ είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ στον Ρέτσο (17'), δεν καταλόγισε πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού σε χέρι του Μωραϊτη (57'), ενώ ακύρωσε γκολ του Μασούρα με ανύπαρκτο οφσάιντ του Ελ Κααμπί (62').

Στο VAR θα είναι ο Φωτιάς που ως διαιτητής ευνόησε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ. Στο ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός έδωσε δυο ανύπαρκτα πέναλτι και στο ΑΕΚ-Βόλος «έπνιξε» το επιθετικό φάουλ του Πιερό στο πρώτο γκολ και δεν απέβαλε μετά για γονατιά σε αντίπαλο.

Διαβάστε επίσης