Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Όταν ο Λανουά βάζει αυτογκόλ

Όταν ο Λανουά βάζει αυτογκόλ
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2024 - 21:31

Βάζει αυτογκόλ και ο Λανουά. Αυτό γίνεται μέσω των ορισμών!

Εχουμε και λέμε: Την περασμένη εβδομάδα (5η αγωνιστική) ο Γάλλος έδωσε ορισμούς-βραβεία σε ρέφερι που τα θαλάσσωσαν με αποτέλεσμα να συνεχιστεί το σερί λαθών τους είτε ως ρέφερι είναι ως VAR!

Αυτοί οι διαιτητές είναι Ευαγγέλου (Αθηνών), Ζαμπαλάς (Ηπείρου), Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) και Τζήλος (Λάρισας)! Θαυμάστε τους! Θαυμάστε και τον Λανουά επειδή από τους παραπάνω τιμώρησε μόνο τον Ευαγγέλου, τον οποίο δεν όρισε την 6η αγωνιστική!

Ο Ευαγγέλου ήταν VAR στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής Λεβαδειακός-ΑΕΚ 0-3, όπου στο 0-0 δεν δόθηκαν τρία πέναλτι κατά της ΑΕΚ. Δεν τιμωρήθηκε και στο παιχνίδι Παναθηναϊκός-Πανσερραϊκός 3-1 έκανε σημαντικό λάθος καθώς το δεύτερο γκολ προήλθε από επιθετικό φάουλ του Γερεμέγιεφ στον Φαρές.

Ο Ζαμπαλάς, ο οποίος ήταν AVAR του Παϊρέτο στο Αρης-Ολυμπιακός 2-1, όπου έβαλε λάθος τις γραμμές στο δεύτερο γκολ του Αρη που έπρεπε να ακυρωθεί ως οφσάιντ, μια αγωνιστική πριν, κακώς, συμφώνησε με το τρίτο πέναλτι που έδωσε ο Σιδηρόπουλος στον αγώνα ΟΦΗ-Αρης 3-2, ενώ πιο πριν «έπνιξε» επιθετικό φάουλ πριν το 2-1 υπέρ του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι. Σημειώστε ότι στον δεύτερο ορισμό του ο Ζαμπαλάς ευνόησε τον Παναθηναϊκό αφού... κοιμήθηκε στο χέρι του Αράο, στο ματς με τον Πανσερραϊκό.

Ο Σιδηρόπουλος ήταν VAR στο παιχνίδι Καλλιθέα-ΑΕΚ, ενώ είχε κάνει σοβαρά λάθη και τις δυο προηγούμενες αγωνιστικές, την 4η στο Ηράκλειο και την 3η στο Περιστέρι. Ετσι, την 5η αγωνιστική, ο Σιδηρόπουλος αμόλησε αετό στα δυο πέναλτι που έπρεπε να δώσει ο Τζήλος κατά της ΑΕΚ, ενώ ο Λαρισαίος ορίστηκε να σφυρίξει ένα σημαντικό ματς αν και... έκραξε ο Λανουά επειδή ως VAR στον αγώνα στον αγώνα Πανσερραϊκός-Λεβαδειακός 2-2 δεν έκανε παρέμβαση για να αποβάλει ο Πουλικίδης (Δράμας) τον Κουτσογούλα του Πανσερραϊκού για σκληρό μαρκάρισμα (αστράγαλος) στον Βίχο.

Διαβάστε επίσης