Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Με Κωστούλα, Μουζακίτη, αλλά χωρίς Μασούρα και Πιρόλα η αποστολή του Θρύλου! (photo)

Με Κωστούλα, Μουζακίτη, αλλά χωρίς Μασούρα και Πιρόλα η αποστολή του Θρύλου! (photo)
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2024 - 14:27

Είναι γεγονός πως οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν μπει καλά στη σεζόν. Οι εμφανίσεις της νέας ομάδας που φτιάχνει ο Μεντιλίμπαρ, με όλα τα ελαφρυντικά που προκύπτουν από τα θέματα τραυματισμών και ανετοιμότητας που αντιμετωπίζει, δεν ικανοποιούν για την ώρα.

Το θέμα είναι τώρα η επόμενη μέρα και η ανασύνταξη, μετά τις δύο σερί ήττες που γνώρισε ο Ολυμπιακός, αφού αυτή της Λιόν, προηγήθηκε εκείνη με τον Άρη. Θέλει να επιστρέψει στις «ράγες» των νικηφόρων αποτελεσμάτων, αρχής γενομένης με το αυριανό ματς με τον Ατρόμητο.

Μάλιστα, πριν από λίγο οι «ερυθρόλευκοι» γνωστοποίησαν τους παίκτες που επέλεξε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για να δώσουν το παρών για το ματς με τους Περιστεριώτες.

Σ' αυτή βρίσκονται δύο παίκτες της Κ19, ο Μπάμπης Κωστούλας και ο Χρήστος Μουζακίτης, ενώ απουσιάζουν οι Μασούρας, Μάρτινς, Πιρόλα και Μπιανκόν.

Aναλυτικά η αποστολή:

Πασχαλάκης, Τζολάκης, Αναγνωστόπουλος, Ορτέγκα, Κάρμο, Κοστίνια, Ροντινέι, Ρέτσος, Αποστολόπουλος, Ντόη, Στάμενιτς, Βέλντε, Γκαρθία, Γουίλιαν, Τσικίνιο, Ολιβέιρα, Εσε, Μουζακίτης, Ελ Καμπί, Γιάρεμτσουκ, Κωστούλας.


Διαβάστε επίσης