Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Επιβεβαιώνουν ότι έπρεπε να πάνε σπίτι τους

Επιβεβαιώνουν ότι έπρεπε να πάνε σπίτι τους
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2024 - 20:44

Υπάρχει μεγάλο θέμα με τις διαιτησίες των πρώτων αγωνιστικών. Το ένα συμπέρασμα είναι ότι κάποιοι διαιτητές δεν διορθώνονται με τίποτα! Το δεύτερο συμπέρασμα ότι προκαλούν οι διαιτητές που ήταν υποψήφιοι για αποχώρηση. Τυχαίο;

Μην πάτε μακριά, η προηγούμενη αγωνιστική αρκεί για να καταδείξει όσα αναφέρουμε. Ευαγγέλου, Τζήλος, Σιδηρόπουλος και Ζαμπαλάς ήταν οι χειρότεροι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής. Ο Ευαγγέλου ευνόησε τον Παναθηναϊκό, οι Τζήλος, Σιδηρόπουλος την ΑΕΚ και ο Ζαμπαλάς έβαλε λάθος τις γραμμές στο δεύτερο γκολ του Αρη που κανονικά δεν έπρεπε να μετρήσει. Και οι τέσσερις ρέφερι έπρεπε να φύγουν από τον πίνακα το καλοκαίρι, ενώ δεν είναι τυχαίο ότι και φέτος κάνουν συνέχεια λάθη.

Ο Ευαγγέλου, ο οποίος κακώς μέτρησε το δεύτερο γκολ το Παναθηναϊκού στον αγώνα (3-1) με τον Πανσερραϊκό, ήταν VAR και στα αίσχη υπέρ της ΑΕΚ στη Λιβαδειά, ενώ από αυτή τη θέση έκανε «δώρο» δυο πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα.

Ο Τζήλος πήγε κόντρα τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι με την Λαμία και προχθές έστρωσε χαλί στην ΑΕΚ, στερώντας δυο πέναλτι από την Καλλιθέα (στο 0-0 της Λεωφόρου Αλεξάνδρας).

Ο Σιδηρόπουλος (που δεν κάλεσε τον Τζήλο για τα πέναλτι κατά της ΑΕΚ) ήταν VAR και στο εκτός έδρας ματς του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο. Ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-1, όμως στο δεύτερο γκολ, στις καθυστερήσεις του αγώνα, προηγείται επιθετικό φάουλ.

Διαιτητής στον αγώνα Ατρόμητος-ΠΑΟΚ ήταν ο Ζαμπαλάς που (επίσης) αμόλησε αετό στο επιθετικό φάουλ του Μπάμπα. Ο ρέφερι της ΕΠΣ Ηπείρου ήταν AVAR στο Αρης-Ολυμπιακός 2-1 και φαίνεται ως έβαλε λάθος τις γραμμές, με αποτέλεσμα να μετρήσει το δεύτερο γκολ του Αρη. Ο Ζαμπαλάς τοποθέτησε τη γραμμή ενώ η μπάλα δεν είχε ξεκολλήσει από το πόδι του παίκτη του Αρη που έκανε τη σέντρα. Αν το έκανε σωστά, ο Μορόν είναι οφσάιντ.

Διαβάστε επίσης