Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Με μία προπόνηση πάει κόντρα στον Ατρόμητο

Με μία προπόνηση πάει κόντρα στον Ατρόμητο
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2024 - 14:35

Ο Ολυμπιακός εμφάνισε αδυναμίες και προβλήματα, στο γήπεδο της Λιόν. Αδυναμίες τις οποίες έχουμε εντοπίσει και αναλύσει. Και τις οποίες ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δουλεύει καθημερινά, για να διορθώσει. Όμως για να διορθωθούν αυτές οι αδυναμίες, θα χρειαστεί χρόνος. Και ακόμη περισσότερη δουλειά.

Το θέμα είναι τώρα η επόμενη μέρα και η ανασύνταξη, μετά τις δύο σερί ήττες που γνώρισε ο Ολυμπιακός, αφού αυτή της Λιόν, προηγήθηκε εκείνη με τον Άρη.

Η ανασύνταξη ξεκίνησε από το «Groupama Stadium» με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να στέλνει τα μηνύματα του ώστε να σηκώσουν όλοι το κεφάλι ψηλά, γιατί στα αποδυτήρια φαινόταν η απογοήτευση για την ήττα.

Μάλιστα, ο Βάσκος τεχνικός συνέχισε τις αρχές του και αποφάσισε να δώσει ρεπό για την Παρασκευή ώστε να ηρεμήσουν και οι παίκτες ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Ατρόμητο, ο οποίος θα είναι ιδιαίτερα δύσκολος. Σε μια αναμέτρηση όπου ο Ολυμπιακός θα πάει έχοντας κάνει μια προπόνηση, αυτή του Σαββάτου.

Σίγουρα, ο κόουτς του Θρύλου θα έχει να πει αρκετά πράγματα τους παίκτες του για τα τελευταία ματς, αλλά και τα επόμενα κομβικά ματς-τελικοί και δεδομένα θα έχουμε αλλαγές, για να διαχειριστεί την κατάσταση ορισμένων παικτών που παίζουν ασταμάτητα από την αρχή της σεζόν…

Διαβάστε επίσης

Ανησυχία για Πιρόλα...

Ανησυχία για Πιρόλα...

Αποχώρησε με ενοχλήσεις από το χθεσινό ματς με τη Λιόν και θα εκτιμηθεί η κατάσταση του...