Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Παίρνει τον Γιαζιτζί ο Ολυμπιακός

Παίρνει τον Γιαζιτζί ο Ολυμπιακός
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2024 - 12:47

Έρχεται στο Λιμάνι για να ενισχύσει τον Θρύλο! Ο Γιουσούφ Γιαζιτζί μετράει αντίστροφα για να έρθει στην Ελλάδα και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό!

Οι Κυπελλούχοι Ευρώπης έτρεξαν την υπόθεση ώστε να κλείσουν τον 27χρονο χαφ που κυκλοφορούσε ελεύθερος στην αγορά μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τη Λιλ και αναμένεται τις επόμενες ώρες στην Ελλάδα προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του.

Τις τελευταίες μέρες ο Γιαζιτζί συνδέθηκε από ομάδες της πατρίδας του, αλλά και από Αγγλία και Ιταλία, εν τέλει φαίνεται πως καταλήγει στο Λιμάνι.

Ο 27χρονος Τούρκος διεθνής ξεκίνησε την καριέρα του από την Τραμπζονσπόρ και οι εκπληκτικές εμφανίσεις του ανάγκασαν τη Λιλ να βγάλει από τα ταμεία της το ποσό των 19 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει. Παίζει κατά κύριο λόγο στο "δέκα", ενώ έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί και ως σέντερ φορ αλλά και στο δεξί άκρο της επίθεσης.

Στη γαλλική ομάδα ανήκε τα τελευταία πέντε χρόνια (τον ενάμιση έπαιξε δανεικός στην Τραμπζονσπόρ και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας) και είχε 29 γκολ και 15 ασίστ σε 135 ματς σε όλες τις διοργανώσεις ενώ αποχώρησε με την ολοκλήρωση του συμβολαίου του το καλοκαίρι.

Την ίδια ώρα, φαίνεται πως η περίπτωση του Αντάμ Ουνάς δεν θα προχωρήσει παρότι ο Αλγερινός βρίσκεται στην Αθήνα, μιας και το footmercato υποστηρίζει πως η Αλ Σαντ μπήκε σφήνα για να πάρει στο Κατάρ τον παίκτη.

Διαβάστε επίσης