Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

H έλλειψη παραγωγικότητας και η ανάγκη αυτό να διορθωθεί άμεσα

H έλλειψη παραγωγικότητας και η ανάγκη αυτό να διορθωθεί άμεσα
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2024 - 10:15

Η απογοήτευση από την ήττα στη Λιόν ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των παικτών του Ολυμπιακού στο φινάλε μιας πολύ κακής πρεμιέρας στη League Phase του Europa League, χάθηκαν ευκαιρίες και από καθαρή ατυχία η μπάλα δεν κατέληξε στα δίχτυα και εν τέλει δεν υπήρξε κέρδος από τους «ερυθρόλευκους».

Eίναι ολοφάνερο ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Ολυμπιακός δεν θυμίζει τον περσινό Ολυμπιακό που έμπαινε με ορμή από το ξεκίνημα σε οποιοδήποτε γήπεδο κι αν έπαιζε. Μέχρι στιγμής μέσα στη σεζόν το πρόβλημα του Ολυμπιακού είναι πως δεν «παράγει» ποδόσφαιρο στους ρυθμούς που το έκανε την περασμένη σεζόν και το είδαμε στο Groupama Stadium, περιορίστηκε σε μία διαφορετική φιλοσοφία για να αντιμετωπίσει τους Γάλλους και δεν βγήκε.

Υπάρχει μεγάλη ανάγκη να διορθωθεί άμεσα το μοτίβο, το οποίο φαίνεται πιο έντονα από ποτέ από παιχνίδι σε παιχνίδι… Ο Μεντιλίμπαρ οφείλει να το δει και να το φτιάξει… Γιατί το πρόβλημα δεν είναι μόνο στην αποτελεσματικότητα, αλλά στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός αφήνει την μπάλα στον αντίπαλο και πιέζεται διαρκώς και όταν τα πράγματα ζορίσουν αδυνατεί να βρει λύσεις για να δημιουργήσει προϋποθέσεις για γκολ.

Διαβάστε επίσης