Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ουνάς, ο σούπερ ντριμπλέρ που δυναμώνει τον Θρύλο! (videos, photo)

Ουνάς, ο σούπερ ντριμπλέρ που δυναμώνει τον Θρύλο! (videos, photo)
Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2024 - 22:21

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται μια «ανάσα» από την ολοκλήρωση της 11ης μεταγραφής του για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Με τον Αντάμ Ουνάς να «προβάρει» τα ερυθρόλευκα!

Ο Ουνάς μετακομίζει στον Θρύλο με πολλές παραστάσεις και εμπειρία από το κορυφαίο επίπεδο (Λιλ, Νάπολι, Κροτόνε, Κάλιαρι, Νις, Μπορντό), ως ελεύθερος, μετά τη διετή «θητεία» του στη Λιλ, με 44 επίσημες συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με δύο γκολ και τρεις ασίστ.

Επίσης, ο... νέος άσος των Πειραιωτών είναι διεθνής με την Εθνική Αλγερίας, με 28 επίσημα ματς σε όλες τις διοργανώσεις, με πέντε γκολ, αλλά και κάτοχος του Copa Africa (Κύπελλο Εθνών Αφρικής) του 2019.

Ο Ουνάς ταιριάζει στα «θέλω» του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και στο αγωνιστικό πλάνο των Κυπελλούχων Ευρώπης, καθώς είναι εξαιρετικός με την μπάλα στα πόδια και διαθέτει απίστευτη ντρίμπλα.

Εξάλλου, τη σεζόν 2022-23, ο... νέος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού «μπήκε» στη λίστα με τους 10 καλύτερους ντριμπλέρ των πέντε κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων (Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία, Γαλλία) και συγκεκριμένα, κατέλαβε την πέμπτη θέση, με 3,2 πετυχημένες προσπάθειες ανά 90λεπτο (πρώτος ο Λιονέλ Μέσι).

Δείτε τη φωτογραφία:

Δείτε τα βίντεο:

Διαβάστε επίσης