Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

O Oυνάς στον... δρόμο για τον Θρύλο!

O Oυνάς στον... δρόμο για τον Θρύλο!
Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2024 - 11:51

Ημέρα... Αντάμ Ουνάς στον Ολυμπιακό! Σήμερα, Πέμπτη (26/9) απόγευμα, ο Αλγερινός εξτρέμ έρχεται στην Ελλάδα για τον Θρύλο.

Ο 28χρονος εξτρέμ αναμένεται εντός της ημέρας στην Αθήνα, για να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές/εργομετρικές εξετάσεις και, εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, θα υπογράψει το συμβόλαιό του.

Αυτό, κατά πληροφορίες, θα έχει διάρκεια δύο ετών και θα αποτελέσει την 11η μεταγραφή του Ολυμπιακού.

Τη σεζόν που μας πέρασε φόρεσε τη φανέλα της Λιλ, με την οποία κατέγραψε 26 συμμετοχές με απολογισμό δύο γκολ σε 1.011'. Στη Λιλ αγωνίστηκε από το 2022 μέχρι το 2024 και το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος, στο παρελθόν έκανε το βήμα παραπάνω παίζοντας στη Νάπολι, στο Champions League. Ο Ουνάς έχει αγωνιστεί σε 28 παιχνίδια με την εθνική ομάδα της Αλγερίας, μετρώντας μάλιστα πέντε γκολ.

Ο Ουνάς είναι το στιλ ποδοσφαιριστή που αναζητά ο Ολυμπιακός και έχει στο μυαλό του ο Mεντίλιμπαρ. Αριστεροπόδαρος εξτρέμ, που παίζει κυρίως δεξιά, αλλά παράλληλα μπορεί με άνεση να αγωνιστεί και «10άρι». Γρήγορος, εκρηκτικός, σπάνιος ντριμπλέρ και καταπληκτικός στο ένας εναντίον ενός.

Διαβάστε επίσης

Τα «διπλά» του Θρύλου στη Γαλλία! (video)

Τα «διπλά» του Θρύλου στη Γαλλία! (video)

Έχει μετρήσει σημαντικά διπλά επί γαλλικού εδάφους ο Ολυμπιακός. Από το μακρινό 1992, μέχρι και πολύ πιο πρόσφατα, έχει νικήσει τέσσερις διαφορετικές γαλλικές ομάδες στην έδρα τους.