Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Το πλάνο Μεντιλίμπαρ για το ματς του Θρύλου με Λιόν

Το πλάνο Μεντιλίμπαρ για το ματς του Θρύλου με Λιόν
Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2024 - 11:30

Μερικές ώρες έχουν μείνει για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Λιόν, στην πρεμιέρα του του νεοσύστατου Europa League. Και έχει ενδιαφέρον η 11άδα που θα παρατάξει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Πάντα έχει ενδιαφέρον να περιμένεις να δεις την 11άδα του Θρύλου, με δεδομένες τις απουσίες των Ζέλσον Μαρτίνς και Γιώργου Μασούρα.

Ο «Μέντι» προσπαθεί να βρει τις λύσεις για να φύγει νικητής από αυτό τον σημαντικό αγώνα και σκέφτεται για πρώτη φορά όσο βρίσκεται στον Ολυμπιακό να αλλάξει το αγαπημένο του 4-3-3 και να παίξει με 3-5-2. Το αν θα το κάνει τελικά ή όχι, αυτή τη στιγμή το γνωρίζει μόνο ο ίδιος, αλλά το συγκεκριμένο σενάριο συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Σε αυτή την περίπτωση μια πιθανή ενδεκάδα είναι με τον Τζολάκη κάτω από τα δοκάρια και τους Κάρμο, Πιρόλα, Ντόη στο κέντρο της άμυνας. Δεξιά την πλευρά θα πάρει ο Ροντινέι, αριστερά ο Ορτέγκα με τους Εσε, Στάμενιτς και Τσικίνιο στη μεσαία γραμμή, ενώ στην επίθεση δεδομένη θεωρείται η παρουσία του Ελ Κααμπί με τον Βέλντε να αποτελεί τον πιθανότερο παρτενέρ του.

Διαβάστε επίσης

Τα «διπλά» του Θρύλου στη Γαλλία! (video)

Τα «διπλά» του Θρύλου στη Γαλλία! (video)

Έχει μετρήσει σημαντικά διπλά επί γαλλικού εδάφους ο Ολυμπιακός. Από το μακρινό 1992, μέχρι και πολύ πιο πρόσφατα, έχει νικήσει τέσσερις διαφορετικές γαλλικές ομάδες στην έδρα τους.