Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Έσε: «Είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε την εικόνα μας, είμαι εδώ για να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό»

Έσε: «Είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε την εικόνα μας, είμαι εδώ για να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό»
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2024 - 19:33

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο (26/9, 22:00) τη Λιόν στο «Groupama Stadium» για την πρεμιέρα του Europa League, με στόχο να μπει με το… δεξί στη νεοσύστατη διοργάνωση. Στην συνέντευξη τύπου ενόψει του ματς, ο Σαντιάγκο Έσε τόνισε πως η ομάδα είναι αρκετά καλή και μπορεί να αλλάξει την εικόνα και να παρουσιαστεί έτοιμη κόντρα στους Γάλλους.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα άσχημα αποτελέσματα: «Πρώτα απ' όλα καλησπέρα σε όλους. Πιστεύω πώς βρισκόμαστε στην αρχή μίας νέας διοργάνωσης.. Είμαστε μία ομάδα που τώρα μπαίνει σε ρυθμό. Είμαστε μία πολύ καλή ομάδα. Δεν χρειάζεται να βιαζόμαστε και να μιλάμε για κακά αποτελέσματα. Ως ομάδα μπορούμε να αλλάξουμε την εικόνα. Νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι να το κάνουμε αυτό».

Tι είπαν με τους συμπαίκτες του ως Κυπελλούχοι Ευρώπης για το αυριανό ματς:

«Ναι μιλάμε συνεχώς μεταξύ μας. Αναλύουμε συνεχώς τι συμβαίνει και κάνουμε την αυτοκριτική μας. Θέλουμε να συνεχίσουμε να έχουμε τον σεβασμό που είχαμε από πέρυσι. Δεν πρέπει να μένουμε σε ένα κακό αποτέλεσμα. Αυτό μπορεί να συμβεί στον καθένα. Δουλεύουμε για να διορθώνουμε τα λάθη μας. Είναι σημαντικό πώς ο κόσμος σέβεται τον Ολυμπιακό όπως και πέρσι».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια:

«Νιώθω πολύ καλά. Νιώθω πανέτοιμος. Όσα ματς και να παίξω όταν και εάν δεν νιώθω καλά θα το πω στον προπονητή. Όμως πρόλαβα να ξεκουραστώ, με βοήθησαν οι διακοπές και είμαι εδώ για να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό»

Διαβάστε επίσης