Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Παπαπέτρου μετά από καιρό στον Ολυμπιακό

Παπαπέτρου μετά από καιρό στον Ολυμπιακό
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2024 - 13:18

Από τις 3 Δεκεμβρίου 2023, συγκεκριμένα από την 13η αγωνιστική της προηγούμενης σεζόν και τον αγώνα Βόλος-Ολυμπιακός 2-2, έχει να οριστεί ο Τάσος Παπαπέτρου (Αθηνών) ως διαιτητής σε αγώνα του Ολυμπιακού, ο οποίος την Κυριακή (29/9) θα σφυρίξει τον εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο. Από τότε διεθνής ρέφερι δεν έχει μπει ούτε VAR. Στο προαναφερόμενο ματς, στο Πανθεσσαλικό, VAR ήταν ο Γκορτσίλας (Μακεδονίας), ο οποίος έμεινε εκτός πινάκων.

Θυμίζουμε τα λάθη που είχαν γίνει στον αγώνα Βόλος-Ολυμπιακός 2-2:

-Στο 17' κακώς δόθηκε πέναλτι στον Γκαρσία, επειδή είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ στον Ρέτσο.

-Στο 58' κακώς δεν δόθηκε πέναλτι σε χέρι του Μωραϊτη.

-Στο 62' ακύρωσαν γκολ του Μασούρα με ανύπαρκτο οφσάιντ του Ελ Κααμπί.

Στο VAR του ματς Ολυμπιακός-Ατρόμητος θα είναι ο Φωτιάς, ο οποίος προέρχεται από λάθη υπέρ των ΠΑΟΚ (ως διαιτητής έδωσε δυο ανύπαρκτα πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ στο ματς με τον Πανσερραϊκό και δεν είδε το επιθετικό φάουλ του Πιερό πριν το πρώτο γκολ της ΑΕΚ στο ματς με τον Βόλο, ενώ έπρεπε να αποβάλει στη συνέχεια τον Πιερό για γονατιά σε αντίπαλο). Ο Φωτιάς είναι ένας διαιτητής που στο παρελθόν έχει αδικήσει τον Ολυμπιακό.

Βοηθοί του Παπαπέτρου θα είναι οι Στάικος (Λάρισας), Σαμοΐλης (Αθηνών), 4ος Κατσικογιάννης και ΑVAR: ο Σπυρόπουλος (Ανατολικής Αττικής).

Ο Κατσικογιάννης στις 23 Απριλίου 2018 είχε οριστεί Απόλλων-Ολυμπιακός 1-0 και τον υποβίβασαν (για πρώτη φορά, ακολούθησαν άλλες δυο) επειδή είχε κάνει τρομερά λάθη.

Διαβάστε επίσης