Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Η μεγάλη επιστροφή, οι Νέοι και οι απόντες ενόψει Λιόν!

Η μεγάλη επιστροφή, οι Νέοι και οι απόντες ενόψει Λιόν!
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2024 - 23:21

Ραντεβού με την ιστορία έχει ο Ολυμπιακός. Το βράδυ της Πέμπτης. Στη Γαλλία και το «Groupama Stadium» απέναντι στη Λιόν. Και σε αυτό το ραντεβού θέλει να είναι συνεπής. Όπως είναι πολλά από όλα τα τελευταία χρόνια, παίζοντας το Φθινόπωρο σε ευρωπαϊκή διοργάνωση

Ο Θρύλος «πετάει» το πρωί της Τετάρτης για τη Γαλλία όπου την Πέμπτη παίζει με τη Λιόν για την πρεμιέρα του νεοσύστατου Europa League, με σκοπό να μπει με το… δεξί στη διοργάνωση, παίρνοντας ψυχολογία μετά τα δύο σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα στο ελληνικό πρωτάθλημα.

O Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μέσα σε όλα, να διαχειριστεί και σημαντικά προβλήματα απουσιών αφού δεδομένα δεν θα έχει στη διάθεσή του τόσο τον Ζέλσον Μαρτίνς όσο και τον ανέτοιμο -ακόμα- Γιώργο Μασούρα για τα άκρα της επίθεσης και οι λύσεις είναι περιορισμένες στα «άκρα» της επίθεσης.

Στα θετικά, όμως, ο Βάσκος τεχνικός αποφάσισε να «ενεργοποιήσει» ξανά τους Ευρώπης Νέους του ρόστερ, που περιμένουν από την αρχή της σεζόν -και συγκεκριμένα μετά το ματς με τον Βόλο- την ευκαιρία τους, με τους Κωστούλα, Μπακούλα και Μουζακίτη να βρίσκονται στην αποστολή.

Επίσης, έχουμε επιστροφή στη δράση για τον Παναγιώτη Ρέτσο μετά από σχεδόν 40 μέρες. Στις 14 Αυγούστου είχε τραυματιστεί σε μία ανύποπτη φάση στην προπόνηση στον Ρέντη, τρεις μέρες πριν από την πρεμιέρα με τον Βόλο για το πρωτάθλημα.

Εννοείται ότι δεν προορίζεται για την ενδεκάδα. Δεν είναι τόσο εύκολο να συμβεί κάτι τέτοιο, όταν η τελευταία του συμμετοχή ήταν στα φιλικά προετοιμασίας. Δεν έχει τον απαιτούμενο ρυθμό για να παρουσιαστεί ξαφνικά σε ένα τόσο υψηλών απαιτήσεων παιχνίδι όπως είναι με τη Λιόν. Το σημαντικό όμως είναι ότι επέστρεψε και υπολογίζεται κανονικά από τον «Μέντι».

Διαβάστε επίσης

Αίθριος ο καιρός της Τετάρτης (video)

Αίθριος ο καιρός της Τετάρτης (video)

Την Τετάρτη στα δυτικότερα τμήματα της χώρας προβλέπονται τοπικές βροχές, ενώ ο καιρός θα είναι αίθριος στις υπόλοιπες περιοχές, με περισσότερη λιακάδα στα νησιά του Αιγαίου.