Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

«Από το… μηδέν με Ολυμπιακό»

«Από το… μηδέν με Ολυμπιακό»
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2024 - 18:59

Σύνθημα… ανασύνταξης στην Λιόν, μετά από την σοκαριστική ήττα με 2-3 από την Μαρσέιγ, η οποία ήρθε στο φινάλε του αγώνα και με τους φιλοξενούμενους να αγωνίζονται με παίκτη λιγότερο. Με τον δεξιό μπακ, Άινσλει Μάιτλαντ- Νάιλς να υπογραμμίσει μεταξύ άλλων: «Δεν υπάρχει τίποτα να πούμε. Δεν το αξίζαμε αυτό, είναι δύσκολο να το… καταπιούμε. Μπορεί να νιώθαμε πολύ άνετα, αλλά δεν έχουμε δικαίωμα να αφήνουμε ελεύθερους τόσο ταλαντούχους παίκτες απέναντί μας. Έπρεπε να προσπαθήσουμε να είμαστε καλοί, ειδικά πηγαίνοντας προς την επίθεση. Πρέπει να ξεκινήσουμε από το μηδέν ψυχικά και σωματικά και να προχωρήσουμε απέναντι στον Ολυμπιακό αυτή την Πέμπτη».

Από τη μεριά του, ο Τζόρνταν Βερετούτ, δήλωσε πως: «Όλη η ομάδα έχασε. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι. Την Πέμπτη, έχουμε ένα σημαντικό ματς στο Europa League. Αν κάνεις τις ευκαιρίες σου γκολ, προστατεύεις τον εαυτό σου, αλλά όταν δεν τις βάζεις, πρέπει να παραμείνεις σταθερός πίσω. Πρέπει να το διορθώσουμε γρήγορα, γιατί τα ματς θα έρχονται το ένα μετά το άλλο. Αυτό το ματς θα είναι δύσκολο να ξεχαστεί, γιατί είχαμε τα πάντα για να κάνουμε καλά. Θα είναι πονοκέφαλος αυτή η ήττα, αλλά από την επόμενη προπόνηση, θα πρέπει να προχωρήσουμε».

Διαβάστε επίσης

Αίθριος ο καιρός της Τετάρτης (video)

Αίθριος ο καιρός της Τετάρτης (video)

Την Τετάρτη στα δυτικότερα τμήματα της χώρας προβλέπονται τοπικές βροχές, ενώ ο καιρός θα είναι αίθριος στις υπόλοιπες περιοχές, με περισσότερη λιακάδα στα νησιά του Αιγαίου.

Ο Λανουά τους βγάζει όλους τυφλούς (video)

Ο Λανουά τους βγάζει όλους τυφλούς (video)

Ο Γάλλος προκαλεί και «πνίγει» όλα τα λάθη. Στην τηλεκριτική του θεωρεί ότι υπάρχει φάουλ και όχι πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ, ενώ δεν σχολίασε φάση από το Αρης-Ολυμπιακός 2-1. Aπό την άλλη παραδέχτηκε ότι ευνοήθηκε ο ΠΑΟ.