Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ο Λανουά τους βγάζει όλους τυφλούς (video)

Ο Λανουά τους βγάζει όλους τυφλούς (video)
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2024 - 18:36

Ο Λανουά συνεχίζει να προκαλεί και να «πνίγει» όλα τα λάθη. Αυτή δεν είναι ανάλυση φάσεων αλλά... άφεση αμαρτιών.

Κατ' αρχήν έβγαλε άπαντες τυφλούς καθώς θεωρεί ότι στο 45+1' του αγώνα Καλλιθέα-ΑΕΚ 0-0 δεν υπάρχει πέναλτι αλλά φάουλ! Πιο συγκεκριμένα θεωρεί ότι η αγκωνιά του Περέιρα στον Πασαλίδη (με την οποία τον τραυμάτισε!) είναι εκτός περιοχής και αυτό έλεγξε ο VAR. Όμως, είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει παράβαση πέναλτι.

Τους έβγαλε όλους τυφλούς, όπως είχε κάνει και στον αγώνα Λεβαδειακός-ΑΕΚ που «είδε» ότι η μπάλα χτύπησε πρώτα στον μηρό και μετά στο χέρι του Μουκουντί για να δικαιολογήσει το πέναλτι που δεν δόθηκε, ενώ «εξαφάνισε» από το βίντεο και το καθαρό πέναλτι του Πήλιου πάνω στον Τζιάνι. Στο Καλλιθέα-ΑΕΚ διαιτητής ήταν ο Τζήλος και VAR ο Σιδηρόπουλος.

Επίσης, ο Λανουά δεν σχολίασε φάση από το Αρης-Ολυμπιακός 2-1 όπου διαιτητής ήταν ο απίθανος Παϊρέτο. Θυμίζουμε ότι πριν το δεύτερο γκολ του Αρη δόθηκε ανύπαρκτο φάουλ στον Ντόη, το παραδέχθηκε μέχρι και ο Ιταλός, ενώ φαίνεται πως ο Ζαμπαλάς έβαλε λάθος τις γραμμές, με δεδομένο ότι το 2-0 ξεκινά από οφσάιντ.

Ακόμη, είπε ότι στον αγώνα Παναθηναϊκός-Πανσερραϊκός 3-1 (διαιτητής ο Ευαγγέλου και VAR ο Ζαμπαλάς) έπρεπε να δοθεί πέναλτι υπέρ του Πανσερραϊκού σε χέρι του Αράο.

Τέλος βγάζει άκυρο το τέταρτο γκολ του ΠΑΟΚ, στο εκτός έδρας παιχνίδι του με τον Βόλο θεωρώντας ότι ο Τσάλοφ εμπόδισε τον τερματοφύλακα. Διαιτητής ο Τσαγκαράκης και VAR ο Κουμπαράκης.

Διαβάστε επίσης