Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

O Oυνάς στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό (videos)

O Oυνάς στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό (videos)
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2024 - 15:20

Τις προσπάθειές του για την απόκτηση ενός ποιοτικού εξτρέμ, μετά την απόκτηση του Γουίλιαν συνεχίζει ο Ολυμπιακός.

Μάλιστα, μια περίπτωση που βρίσκεται ψηλά στην «ερυθρόλευκη»... ατζέντα είναι αυτή του Αντάμ Ουνάς.

Ο 27χρονος διεθνής Αλγερινός βιρτουόζος εξτρέμ είναι από τα ονόματα που φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις της πειραϊκής λίστας για την ενίσχυση της ομάδας από την αγορά των ελεύθερων ποδοσφαιριστών.

Μάλιστα, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συνεχείς επαφές, με στόχο να ενταχθεί ο Ουνάς στο δυναμικό του Θρύλου και να έχει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στα χέρια του περισσότερα επιθετικά εργαλεία κυρίως στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς δεν μπορεί να δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα.

Τη σεζόν που μας πέρασε φόρεσε τη φανέλα της Λιλ, με την οποία κατέγραψε 26 συμμετοχές με απολογισμό δύο γκολ σε 1.011'. Στη Λιλ αγωνίστηκε από το 2022 μέχρι το 2024 και το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος, στο παρελθόν έκανε το βήμα παραπάνω παίζοντας στη Νάπολι, στο Champions League. Ο Ουνάς έχει αγωνιστεί σε 28 παιχνίδια με την εθνική ομάδα της Αλγερίας, μετρώντας μάλιστα πέντε γκολ.

Ο Ουνάς είναι το στιλ ποδοσφαιριστή που αναζητά ο Ολυμπιακός και έχει στο μυαλό του ο Mεντίλιμπαρ. Αριστεροπόδαρος εξτρέμ, που παίζει κυρίως δεξιά, αλλά παράλληλα μπορεί με άνεση να αγωνιστεί και «10άρι». Γρήγορος, εκρηκτικός, σπάνιος ντριμπλέρ και καταπληκτικός στο ένας εναντίον ενός.

Διαβάστε επίσης