Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Γκολ & θέαμα από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα (video)

Γκολ & θέαμα από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα (video)
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2024 - 15:00

Με τον Βαγγέλη Παυλίδη να πετυχαίνει το δεύτερό του γκολ στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, η Μπενφίκα πέρασε με 3 - 0 από την έδρα της Μποαβίστα.

Ο Ακτούρκογλου σολάρει μέσα στην περιοχή της Μποαβίστα και ο Βαγγέλης Παυλίδης σκοράρει. Η άψογη ελληνοτουρκική συνεργασία έβαλε την Μπενφίκα μπροστά στο σκορ στο 12ο λεπτό, με το δεύτερο γκολ του Έλληνα φορ στο πρωτάθλημα. Οι αετοί κυριάρχησαν στο Εστάντιο ντο Μπέσα και στο 31’ βρήκαν ξανά δίχτυα με άπιαστο σουτ του Κιοκτσού. Το τελικό 3 – 0 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Καμπράλ για την Μπενφίκα, που παραμένει πέντε βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο και αήττητη Σπόρτινγκ.

Στην Ισπανία, ο κεραυνός του ΛοΣέλσο στο 7ο λεπτό έδωσε προβάδισμα στη γηπεδούχο Μπέτις απέναντι στη Μαγιόρκα. Πριν περάσουν εξήντα δευτερόλεπτα όμως, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φέρουν ξανά το παιχνίδι στα ίσια με τον Ντάνι Ροντρίγκεθ.

Στο 48’ η Μπέτις προσπάθησε να πάρει το προβάδισμα με τον Εζαλζουλί, αλλά άμα δεν σε θέλει η μπάλα… Κι επειδή ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου είναι αμείλικτος, στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Βάλερι Φερνάντεθ χάρισε τη νίκη στη Μαγιόρκα, που ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Στη Σερβία, ο Ερυθρός Αστέρας έγινε γρήγορα αφεντικό στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Παρτιζάν, όταν το πέναλτι που κέρδισε σε χέρι του Κόβατς στο 24’, μετέτρεψε σε γκολ ο Εντιαγέ. Στο 32’ ο Γιούρτσεβιτς είχε δοκάρι για την Παρτιζάν και από εκεί και μετά ο Αστέρας κυριάρχησε ολοκληρωτικά.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Σιλά έκανε το 2 – 0. Στο 55’ ο Εντιαγέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3 – 0 και στο 65’ ο Σενεγαλέζος υπέγραψε με χατ τρικ τον θρίαμβο του Ερυθρού Αστέρα, που όπως συνήθως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις έκανε πυρ και μανία τους οπαδούς της ηττημένης Παρτιζάν.

Το μάρμαρο πλήρωσε ο προπονητής Αλεξάντερ Στανόγεβιτς, που δέχθηκε επίθεση από οπαδούς τόσο κατά την αποχώρησή του όσο και μέσα στα αποδυτήρια.

Διαβάστε επίσης