Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Εκεί πρέπει να χτυπήσει ο Θρύλος τη Λιόν

Εκεί πρέπει να χτυπήσει ο Θρύλος τη Λιόν
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2024 - 14:40

Και τώρα όλα για όλα κόντρα στη Λιόν! Δύο μέρες, για να φορέσει το ευρωπαϊκό «κουστούμι» του ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζοντας τη Λιόν, με στόχο ξεκινήσει με το δεξί στο νεοσύστατο σύστημα διεξαγωγής του Europa League.

Ο Μεντιλίμπαρ και οι άνθρωποι καταστρώνουν τα πλάνα τους για την ευρωπαϊκή πρεμιέρα του Θρύλου, κάνοντας το scouting στην προσεχή αντίπαλο του.

Πιο αναλυτικά, η Λιόν δείχνει πως είναι μια ομάδα η οποία αν πιεστεί πολύ στην μπάλα έχει προβλήματα. Η άμυνα της είναι ευάλωτη στις γρήγορες επιθέσεις.

Στα δύο τελευταία παιχνίδια στην Ligue 1 δέχθηκε 11 γκολ στα πρώτα πέντε παιχνίδια στη Ligue 1. Μονάχα οι Οσέρ, Μονπελιέ και Σεντ Ετιέν, έχουν δεχθεί περισσότερα από τους παίκτες του Πιέρ Σαζ.

Συγκεκριμένα, η Λιόν δέχεται στην περιοχή της 23.2 ενέργειες με την μπάλα ανά 90λεπτο, 7η χειρότερη επίδοση από τις 20 συνολικά ομάδες που βρίσκονται στη Ligue 1. Επιπλέον, οι αντίπαλοί της έχουν 11.2 key passes, πάσες δηλαδή που δημιουργούν ευκαιρία, ανά 90'. Μονάχα η Ρεμς και η Σεντ Ετιέν δέχονται περισσότερες.

Στα θετικά της γαλλικής ομάδας είναι εξαιρετικά επικίνδυνη στην επίθεση. Γρήγορη, με συνδυασμούς, με πολλές φάσεις, με σπουδαίους παίκτες σαν τον Λακαζέτ, τον Ορμπάν, τον Τολισό, τον Μικαουτάτζε και άλλους.

Διαβάστε επίσης