Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Οι σκέψεις του Μεντιλίμπαρ για δύο θέσεις!

Οι σκέψεις του Μεντιλίμπαρ για δύο θέσεις!
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2024 - 11:34

Με το μυαλό στη Λιόν ξεκινάει η εβδομάδα στον Ολυμπιακό, όπου το κλίμα ήταν βαρύ μετά την ήττα με από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Άπαντες ανέλαβαν την ευθύνη από την πλευρά τους και καλούνται να βγάλουν αντίδραση και να δείξουν κάτι καλό στη συνέχεια. Αρχής γενομένης στο ματς της πρεμιέρας της League Phase του Εuropa League, με τη Λιόν.

Πλέον όλοι στην ομάδα ασχολούνται αποκλειστικά με τους Γάλλους, , σε παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο «Groupama Stadium» την Πέμπτη (26/9, 22:00).

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ σήμερα θα δείξει στους παίκτες βίντεο με τα λάθη που έκαναν κόντρα στον Άρη, ενώ θα κάνει και την ανάλυση της Λιόν.

Σχετικά με τον τρόπο που σκέφτεται να αντιμετωπίσει τη γαλλική ομάδα, είναι δεδομένο πως θα εμπιστευτεί το 4-3-3, όπως έχει κάνει και στα πλέον σημαντικά παιχνίδια. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η μεσαία γραμμή και ποιοι θα την πλαισιώσουν. Σίγουροι είναι οι Έσε, Τσικίνιο και παίζεται μια θέση ανάμεσα σε Στάμενιτς, Σέρτζιο Ολιβέιρα.

Για την τριάδα της επίθεσης σίγουρος είναι ο Αγιούμπ Ελ Καμπί, ίσως και ο Κρίστοφερ Βέλντε. Για το άλλο άκρο, αφού υπάρχει η απουσία του Ζέλσον Μαρτίνς, ίσως να βρεθεί στην θέση του ο Ροντινέι και από πίσω του ως δεξιός μπακ ο Κοστίνια καθώς έχει δοκιμαστεί σε αυτή τη θέση, άλλωστε το είδαμε και λίγο στο ματς με τον Άρη.

Διαβάστε επίσης