Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Πόσοι έμειναν από την περσινή πρεμιέρα στο Europa League

Πόσοι έμειναν από την περσινή πρεμιέρα στο Europa League
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2024 - 11:16

Ο Ολυμπιακός, «ανεβαίνει» καθημερινά. Άπαντες στην ομάδα του Πειραιά δουλεύουν σκληρά μέρα-νύχτα, για να επαναφέρουν την ομάδα του Πειραιά εκεί που της αξίζει, στην κορυφή. Ήδη, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει πολλά βήματα μπροστά και οι αλλαγές είναι τεράστιες.

Στις 21 Σεπτεμβρίου του 2023, ο Ολυμπιακός είχε υποδεχτεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» τη Φράιμπουργκ, στη 1η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Αυτήν την Πέμπτη (26/9), ο Θρύλος θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Λιόν, για την πρεμιέρα του Europa League. Από τότε, έχουν αλλάξει πάρα πολλά πράγματα.

Οι Ντάρκο Κοβάσεβιτς και Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, πήραν ορισμένες σημαντικές αποφάσεις και άλλαξαν σχεδόν όλο το ρόστερ των Πειραιωτών. Το φετινό καλοκαίρι ο Θρύλος ενισχύθηκε και αποδέσμευσε παίκτες που δεν ταιριάζουν στο στυλ ποδοσφαίρου του Ισπανού προπονητή.

Στον αγώνα με τη Φράιμπουργκ το 2023, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε στο ματς με τους Πασχαλάκη, Ροντινέι, Ρέτσος, Φρέιρε, Ορτέγκα, Έσε, Καμαρά, Φορτούνης, Μπιέλ, Μασούρας, Ελ Κααμπί. Στον πάγκο κάθισαν οι Τζολάκης, Ντόη, Σκάρπα, Πορόζο, Αλεξανδρόπουλος, Βρουσάι, Ελ Αραμπί, Σολμπάκεν, Κίνι, Γιόβετιτς, Ποντένσε, Ιμπόρα.

Φέτος, στα παιχνίδια με τη Λιόν, ο Ολυμπιακός θα έχει νέα πρόσωπα, κάποια σημαντικά ήρθαν, αλλά και κάποια αποχώρησαν και αξίζει να δούμε τη φετινή ευρωπαϊκή λίστα.

Αναλυτικά η φετινή λίστα του Ολυμπιακού:

Τερματοφύλακες: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Αναγνωστόπουλος.

Αμυντικοί: Ορτέγκα, Μπιανκόν, Πιρόλα, Κάρμο, Ροντινέι, Ρέτσος, Αποστολόπουλος, Ντόη, Κοστίνια.

Μέσοι: Στάμενιτς, Μαρτίνς, Βέλντε, Γκαρθία, Τσικίνιο, Έσε, Ολιβέιρα, Γουίλιαν

Επιθετικοί: Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ, Μασούρας.

Στην λίστα Β’ έχουν δηλωθεί οι Έξαρχος (τερματοφύλακας), Κουτσίδης, Μπακούλας, Παπακανέλλος, Μουζακίτης, Κωστούλας.

*Από την περσινή σεζόν στην ομάδα

Διαβάστε επίσης