Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Όλα τα λεφτά να μπει με το... δεξί στο Europa League!

Όλα τα λεφτά να μπει με το... δεξί στο Europa League!
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2024 - 09:53

Αν θέλουμε να μιλάμε για πρόκριση στους «16» ή έστω στους πρώτους 24 του νεοσύστατου Europa League, με την Λιόν πρέπει να βάλουμε τις βάσεις. Είναι από τα ματς εκείνα που όταν δεν βρίσκεσαι στην επιθυμητή κατάσταση αυτό που μετράει είναι το πάθος και η θέληση για την νίκη.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ γνωρίζει πως μπροστά του υπάρχει μια μεγάλη πρόκληση που δεν είναι άλλη από μία καλή πορεία στην Ευρώπη. Για ολόκληρο τον οργανισμό, αλλά και για τον ίδιο, μια καλή αρχή στην Ευρώπη, μπορεί να δείξει το δρόμο για τον όμιλο και να οριοθετήσει το στόχο.

Το ματς με τη Λιον, είναι το πιο δύσκολο στην ως τώρα διαδρομή της «νέας» ομάδας. Κανένας, δεν θα ήθελε σε καμία των περιπτώσεων να μπει με το… αριστερό και να βρεθεί σε θέση να κυνηγάει, από νωρίς.

Οι «ερυθρόλευκοι» πέντε 24ωρα μετά την πρώτη τους ήττα στη Stoiximan Super League από τον Άρη (21/9) θα αντιμετωπίσουν τη Λιόν (26/9) στο Groupama Stadium και έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί οι συνθήκες του αγώνα, θα έχουν μπροστά τους μία «χρυσή» ευκαιρία για να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από τη γαλλική πόλη.

Ο Ολυμπιακός πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να μπει με το… δεξί στη νεοσύστατη διοργάνωση του Europa League και να πάρει την απαραίτητη ψυχολογία, προκειμένου να επανέλθει στις «εργοστασιακές ρυθμίσεις», με νίκες, καλή μπάλα με κυριαρχικό ποδόσφαιρο και στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος.

Γι’αυτό τον λόγο, η νίκη στην Γαλλία, μπορεί να αλλάξει πολύ θετικά το σύνολο του Μεντιλίμπαρ και είναι σημαντικό να επιτευχθεί, με τις οποιεσδήποτε δυσκολίες.

Διαβάστε επίσης