Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Mπάχαλο στη Λιόν πριν τον Ολυμπιακό

Mπάχαλο στη Λιόν πριν τον Ολυμπιακό
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2024 - 20:12

Σε κατάσταση σοκ η Λιόν, πριν το ματς με τον Ολυμπιακό για την πρεμιέρα του Europa League. Στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Ligue 1, η αντίπαλος του Θρύλου «αυτοκτόνησε» και η Μαρσέιγ πήρε μια απίθανη νίκη με 3-2, ανεβαίνοντας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, μαζί με Παρί Σεν Ζερμέν και Μονακό και “βυθίζοντας” την αντίπαλό της.

Η αντίπαλος του Θρύλου στο Europa League, η οποία αναπολεί τα περασμένα μεγαλεία του παρελθόντος και που προσπαθεί να βγει από μία πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «RMC Sport», η κατάσταση στα οικονομικά του συλλόγου είναι τραγική, γι’ αυτό και άμεσα αναμένονται ενέργειες ώστε να μειωθεί το προσωπικό στον σύλλογο.

Όπως σημειώνουν λοιπόν στη Γαλλία, η διοίκηση του κλαμπ ετοιμάζεται να προχωρήσει σε ένα πρόγραμμα το οποίο θα αφορά μαζικές και εθελοντικές παραιτήσεις με στόχο την απελευθέρωση κάποιων θέσεων εργασίας. Η διοίκηση της Λυών έχει στόχο τη μείωση των υπαλλήλων της από 600 που είναι τη δεδομένη στιγμή σε κάτω από 500 και επομένως οι μεταρρυθμίσεις που ετοιμάζει είναι αρκετές.

Διαβάστε επίσης