Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Το απαραίτητο «ηλεκτροσόκ» και η μεγάλη νίκη που θα αλλάξει το κλίμα!

Το απαραίτητο «ηλεκτροσόκ» και η μεγάλη νίκη που θα αλλάξει το κλίμα!
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2024 - 18:24

Σε βραδιές σαν και εκείνοι το Σάββατο οι πραγματικοί Ολυμπιακοί δεν δικαιώνονται με «τα 'λεγα εγώ». Σε βραδιές σαν και τη χθεσινή οι πραγματικοί Ολυμπιακοί στενοχωριούνται, μένουν μόνοι και περνούν εσωτερικά όλη αυτή τη διαδικασία, όχι με φωνές και κατηγορίες κατά πάντων.

Το σαββατιάτικο ματς στο Βικελίδης δεν είναι για πολλές αναλύσεις… Το «καμπανάκι» με τον Παναιτωλικό, έγινε μετά το παιχνίδι με τον Άρη. Ο Ολυμπιακός για δεύτερο σερί παιχνίδι έχει την μπάλα και δείχνει να μη ξέρει τι να την κάνει και πλέον καλείται άμεσα να αλλάξει το αγωνιστικό του πρόσωπο ειδικά τώρα που στην εξίσωση μπαίνει και η Ευρώπη και η πρεμιέρα στη φάση του ομίλου του Europa League.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ προβληματίζεται με αυτά που βλέπει και προβληματίζεται και με τον εαυτό του. Ψάχνει να βρει το «φάρμακο» για να βελτιώσει την ομάδα του χωρίς άλλοθι και δικαιολογίες.

«Ευτυχώς» δεν κρίθηκε από αυτό το αποτέλεσμα το πρωτάθλημα, το αποτέλεσμα όμως για την στεναχώρια που έζησε ο κόσμος για 90 λεπτά είναι το ίδιο. Ούτε όσοι επιλέχτηκαν για την βασική 11αδα, ούτε και οι αλλαγές «μπήκαν» ποτέ στο παιχνίδι. Όλοι όμως μηδενός εξαιρουμένου...

Μόνοι μας κάνουμε με αυτό τον τρόπο ακόμη πιο δύσκολη την οποιαδήποτε αποστολή μας. Ωστόσο, πρέπει στον Ολυμπιακό να το ξεπεράσουν και να επικεντρωθούν στο ματς με τη Λιόν, όπου η νίκη γίνεται πλέον επιτακτική ανάγκη, για ψυχολογικούς λόγους κυρίως. Και ο Ολυμπιακός πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να μπει με το… δεξί στη νεοσύστατη διοργάνωση του Europa League και να πάρει την απαραίτητη ψυχολογία, προκειμένου να επανέλθει στις «εργοστασιακές ρυθμίσεις», με νίκες, καλή μπάλα με κυριαρχικό ποδόσφαιρο και στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος.

Γι’αυτό τον λόγο, η νίκη στην Γαλλία, μπορεί να αλλάξει πολύ θετικά το σύνολο του Μεντιλίμπαρ και είναι σημαντικό να επιτευχθεί, με τις οποιεσδήποτε δυσκολίες.

Διαβάστε επίσης