Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

H κατάσταση του Ζέλσον και οι... αντικαταστάτες!

H κατάσταση του Ζέλσον και οι... αντικαταστάτες!
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2024 - 14:39

Δεν έφτανε η ήττα του Ολυμπιακού με τον Άρη, ήρθε να προστεθεί και ένας ακόμη «πονοκέφαλος» για τον Μεντιλίμπαρ, ενόψει της πρεμιέρας στο Europa League Phase, με την Λιόν. Πιο συγκεκριμένα, ο Ζέλσον Μαρτίνς, στο παιχνίδι απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, αποκόμισε έναν τραυματισμό και οι ενοχλήσεις που έχει τον ταλαιπωρούν ακόμη, στον δεξιό του δικέφαλο.

Θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να φανεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς, αλλά με τα δεδομένα που υπάρχουν τη δεδομένη στιγμή, φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να μπει στο αεροπλάνο για τη Γαλλία.

Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει ο Πορτογάλος εξτρέμ, ο «Μέντι» κι άλλες λύσεις όχι αρκετές, αλλά μπορεί να επιλέξει και διαφορετικό σχηματισμό. Ο Γιώργος Μασούρας επιστρέφει στη δράση μετά από το ματς με τη Λαμία και ήταν μια απουσία που μέτρησε πολύ και στοίχισε αρκετά στον Ολυμπιακό στα ματς με Παναιτωλικό και ΠΑΟΚ, υπό την έννοια ότι ο «Μάσου» κάνει πολλές δουλειές στο γήπεδο. Ειδικά στο κομμάτι της δημιουργίας, όπου έχει κομβικό ρόλο. Επίσης, στο ρόστερ υπάρχει και ο Γουίλιαν που μπορεί να δώσει λύσεις στο παιχνίδι του Θρύλου, αλλά δεν μπορεί ακόμα να παίξει στα… κόκκινα κόντρα σε ομάδες με υψηλό τέμπο όπως είναι η Λιόν.

Παράλληλα, ο Βάσκος τεχνικός έχει στο μυαλό του και ένα τρικ, το οποίο είδαμε στο ματς με τον Άρη, επιλέγοντας τον Κοστίνια ως δεξί μπακ και τον Ροντινέι ως δεξιό εξτρέμ, όπου ο δεύτερος έβγαλε και την ασίστ στο 2-1 του Ελ Κααμπί. Αυτό το δίδυμο στην δεξιά πτέρυγα των «ερυθρολεύκων» είναι ψηλά στα υπόψη του Μεντιλίμπαρ για το απαιτητικό ματς στη Γαλλία. Φυσικά, υπάρχει και η λύση του νεαρού Αντώνη Παπακανέλλου από την Κ19, ο οποίος δεν έχει χρησιμοποιηθεί καθόλου στα επίσημα ματς.

Διαβάστε επίσης