Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Γκολ και θέαμα από τα γήπεδα ποδοσφαίρου (video)

Γκολ και θέαμα από τα γήπεδα ποδοσφαίρου (video)
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2024 - 14:12

Ο Χάαλαντ έφτασε το 100 γκολ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, που μπήκε με το δεξί στο ντέρμπι με την Άρσεναλ ανοίγοντας το σκορ στο 9ο λεπτό.

Οι κανονιέρηδες απάντησαν ισοφαρίζοντας στο 22’ με γκολ του Καλαφιόρι, ενώ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου έκαναν την ανατροπή με την εντυπωσιακή κεφαλιά του Γκάμπριελ.

Αμέσως μετά ο Τροσάρ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη και η Άρσεναλ έπαιξε όλο το δεύτερο μέρος με παίκτη λιγότερο. Άντεξε ως το 8ο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Στόουνς διαφύλαξε μέσα στην αναμπουμπούλα το αήττητο της Σίτι στο Έτιχαντ εδώ και σχεδόν 2 χρόνια.

Στο μεγάλο ντέρμπι του Μιλάνου η φιλοξενούμενη Μίλαν ήταν αυτή που πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Πούλισικ στο 10’. Η Ίντερ αντεπιτέθηκε και στο 27’ έφτασε στην ισοφάριση με τον Ντιμάρκο. Η τελευταία λέξη ανήκε στη Μίλαν, κεφαλιά του Γκάμπια στο 89’ και το ντέρμπι βάφτηκε… ροσονέρο.

Τέσσερις μέρες πριν υποδεχθεί τον Ολυμπιακό, η Λυών βρέθηκε να παίζει με παίκτη παραπάνω απέναντι στη Μαρσέιγ από το 5ο λεπτό λόγω αποβολής του Μπαλέρντι. Στο 53’ άνοιξε το σκορ με τον πρώην Μαρσεγέζο Τσάλετα Τσαρ.

H Μαρσέιγ δεν το έβαλε κάτω και στο 69’ χτύπησε στο ανοικτό γήπεδο ισοφαρίζοντας με τον Λιρόλα. Πήρε το προβάδισμα στο 82’ με τον Ουλίσες Γκαρσία να σκοράρει από γύρισμα του Λιρόλα. Η Λιόν επέμεινε και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων φάνηκε να κλειδώνει τον βαθμό της ισοπαλίας με το γκολ του Σερκί. Δεν πήρε τίποτα τελικά, διότι αμέσως μετά ο Ρόου με εντυπωσιακή ενέργεια έδωσε τη νίκη στη Μαρσέιγ.

Το τρένο της Μπαρτσελόνα δεν έκανε στάση ούτε στο Μαδριγάλ, καθώς ο Λεβαντόφσκι είχε κέφια. Άνοιξε το σκορ στο 20’ και στο 35’ έκανε το 2 – 0 με ελαφρώς περιπετειώδη τρόπο. Η Βιγιαρεάλ προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι μειώνοντας τρία λεπτά αργότερα με τον Αγιόθε Πέρεθ, ενώ στο 44’ το γήπεδο πάγωσε με τον σοβαρό τραυματισμό του γκολκίπερ της Μπάρτσα Τερ Στέγκεν, που θα χάσει όλη τη σεζόν.

Ο σοβαρός τραυματισμός του πάντως δεν επηρέασε τους συμπαίκτες του, που στο 58’ έκαναν το 3 – 1 με τον Τόρε. Μετά ανέλαβε δράση ο Ραφίνια, που βρήκε δίχτυα στο 74’ αλλά και στο 83’ από τη μαγική ασίστ του Γιαμάλ.

Έξι στα έξι η Μπαρτσελόνα στη La Liga.

Διαβάστε επίσης