Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Πρόβλημα με Ζέλσον...

Πρόβλημα με Ζέλσον...
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2024 - 01:51

Συναγερμός στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο ενόψει Λιόν! Στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη, στο Βικελίδης για την 5η αγωνιστική της Super League, οι Πειραιώτες είδαν τον Zέλσον Μαρτίνς να αποχωρεί με πρόβλημα τραυματισμού και έτσι είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το ματς με τη Λιόν την Πέμπτη (26/9) για το Europa League.

Ο Ζέλσον αισθάνθηκε ενόχληση στον δεξιό του δικέφαλο μόλις στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης, ύστερα από ένα σπριντ. Για αυτόν τον λόγο θα υποβληθεί σε εξετάσεις, για να φανεί εάν υπάρχει ζημιά και το μέγεθός της. O Πορτογάλος εξτρέμ είναι πολύτιμος για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και έδειξε και στα φιλικά, αλλά και στις πρώτες αγωνιστικές να πατάει καλά και να δίνει λύσεις, αλλά το… ψεγάδι του με τους τραυματισμούς εμφανίστηκε πάλι. Ας ελπίσουμε οι εξετάσεις του να είναι «καθαρές» και να αποφύγει τα χειρότερα.

Διαβάστε επίσης

 Έτσι γίνεται το «σπρώξιμο» στην ΑΕΚ!

Έτσι γίνεται το «σπρώξιμο» στην ΑΕΚ!

Εμείς και τα λέμε, αλλά και τα γράφουμε! Έτσι γίνεται το «σπρώξιμο» στην ΑΕΚ! Να ήταν μια και δυο οι φάσεις, στις οποίες η ΑΕΚ έχει πάρει την εύνοια. Δείτε αναλυτικά...