Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Η αυτοκριτική του Μεντιλίμπαρ και τα «γκάζια» στους παίκτες ενόψει της συνέχειας!

Η αυτοκριτική του Μεντιλίμπαρ και τα «γκάζια» στους παίκτες ενόψει της συνέχειας!
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:50

Ο Ολυμπιακός πέρασε μια άσχημη βραδιά στο ματς με τον Άρη και τέτοιες ήττες δεν χωρούν στο dna του. Έγιναν λάθη, αλλά δεν έχει άλλο χρόνο για αυτό και πρέπει να συνεχίσει.

Ο Ισπανός προπονητής αναγνώρισε τα λάθη που έκανε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για το αποτέλεσμα. Φυσικά και οι παίκτες ανέλαβαν τις δικές τους ευθύνες. Γιατί και οι ίδιοι δεν έδειξαν το απαιτούμενο πάθος, ενώ δεν είχαν και την ένταση που είχαν οι αντίπαλοι τους. Το παραδέχθηκαν με τα όσα είπαν αλλά και στις μεταξύ τους συζητήσεις.

Το σίγουρο είναι πως και οι δύο πλευρές θέλουν να βγάλουν την αντίδραση τους, τον ποδοσφαιρικό εγωισμό τους και όσα έγιναν κόντρα στον Άρη, μπορούν να μετατραπούν σε ώθηση για την συνέχεια.

Μεταξύ άλλων ο Ισπανός τεχνικός είπε στους ποδοσφαιριστές του: «Αυτή η ήττα ήταν δική μου. Ό,τι έγινε ήταν δικό μου λάθος. Εγώ φταίω, που χάσαμε, δεν έκανα σωστές επιλογές στην 11άδα. Οι περισσότεροι από όσους ξεκίνησαν δεν μπόρεσαν να σταθούν στις απαιτήσεις του αγώνα. Αλλά ακόμη και όσοι μπήκαν μετά, δεν βοήθησαν.

Παίξαμε σαν να είμαστε άλλη ομάδα σε σχέση με όσα δουλεύουμε όλο αυτό το διάστημα. Δεν γίνεται να παίζουμε σαν να μην ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε στο γήπεδο. Πρέπει να αντιδράσουμε».

Διαβάστε επίσης

 Έτσι γίνεται το «σπρώξιμο» στην ΑΕΚ!

Έτσι γίνεται το «σπρώξιμο» στην ΑΕΚ!

Εμείς και τα λέμε, αλλά και τα γράφουμε! Έτσι γίνεται το «σπρώξιμο» στην ΑΕΚ! Να ήταν μια και δυο οι φάσεις, στις οποίες η ΑΕΚ έχει πάρει την εύνοια. Δείτε αναλυτικά...