Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Έτσι γίνεται το «σπρώξιμο» στην ΑΕΚ!

 Έτσι γίνεται το «σπρώξιμο» στην ΑΕΚ!
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2024 - 23:28

Εμείς και τα λέμε, αλλά και τα γράφουμε! Έτσι γίνεται το «σπρώξιμο» στην ΑΕΚ! Να ήταν μια και δυο οι φάσεις, στις οποίες η ΑΕΚ έχει πάρει την εύνοια, για την οποία υπάρχει η «εξυγίανση»… Εμείς, όμως, τις καταγράφουμε ΟΛΕΣ! Φάση-φάση, κάθε φορά που οι κανονισμοί… κάμπτονται, για να ευνοείται η ΑΕΚ που το παίζει αδικημένη, ενώ στην πραγματικότητα, την πάνε «αγκαζέ» σε κάθε ματς, μπας και πλησιάσει στην πρώτη θέση.

«Μαγική» εικόνα είναι η βαθμολογία του πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 11 βαθμούς, έναντι 10 του Ολυμπιακού, όμως έχει τρομερό σπρώξιμο από τη διαιτησία. Καθόλου τυχαίο ότι έγιναν λάθη στις πρώτες πέντε αγωνιστικές.

Το είδαμε και απόψε στη Λεωφόρο στο 0-0 με την Καλλιθέα, όπου «καθάρισαν» για τους «κιτρινόμαυρους», το δίδυμο Τζήλος και Σιδηρόπουλος (VAR).

Στο 45+1’ ο Τζήλος… έκλεισε τα μάτια σε καθαρή παράβαση του Περέιρα πάνω στον Πασαλίδη μέσα στην περιοχή. Πέναλτι που δεν δόθηκε ούτε από το VAR που ήταν ο Σιδηρόπουλος. Μάλιστα στο 73’, δεν έδωσαν ούτε το δεύτερο πέναλτι που έκανε ο Πήλιος στον Τζιάνι όταν μετά από έξοχη εκτέλεση φάουλ ο αμυντικός της ΑΕΚ τράβηξε παρατεταμένα την φανέλα του επιθετικού της Athens Kallithea.

Αλλά δεν είναι η πρώτη φορά, κατά την οποία η ΑΕΚ παίρνει τόσο απροκάλυπτο σπρώξιμο, για να πάρει αυτό που θέλει. Ή και να μην το πάρει, ακόμη, η «προσπάθεια» είναι εκεί και γίνεται… δίχως εκπτώσεις. Εμείς τα λέμε και τα γράφουμε και τα επισημαίνουμε. Είναι σαφή, γίνονται μπροστά στα μάτια μας και δεν θα τα εξαφανίζουμε, όπως κάνουν άλλοι…

Αναλυτικά:

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ 0-3 (3η αγωνιστική): Με το ματς στο 0-0, ο διαιτητής Πολυχρόνης (Πιερίας), με VAR τον Ευαγγέλου (Αθηνών) δεν καταλόγισαν τρία πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων. Σε χέρι του Μουκουντί στο 15', καθώς η μπάλα κατέληγε στα δίχτυα, σε ανατροπή του Λαμαράνα από τον Λαμέλα μετά την εκτέλεση κόρνερ και σε αγκωνιά του Βίντα σε αντίπαλο στο 28'.

ΑΕΚ-ΒΟΛΟΣ 2-0 (4η αγωνιστική): Στο πρώτο γκολ της ΑΕΚ στο 22’ υπάρχει εξόφθαλμο φάουλ καθώς ο σκόρερ Πιερό έσπρωξε τον Μίλετιτς και τον έριξε στο έδαφος. Όμως, ο Φωτιάς το μέτρησε και ο Παπαδόπουλος δεν τον κάλεσε στο VAR, αν και η παράβαση έβγαζε μάτια. Eπίσης, ο Φωτιάς δεν απέβαλε τον Πιερό στο 45+2’, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι είναι παλαιστής, καθώς έριξε βίαια τον Μύγα στο έδαφος και να τον χτύπησε με γονατιά στην κοιλιά. Όμως, ο απαράδεκτος ρέφερι υπέδειξε κίτρινες κάρτες στους δυο παίκτες.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΑΕΚ (5η αγωνιστική): Στο 45+1’, ο Τζήλος δεν σφύριξε πέναλτι υπέρ της Καλλιθέας. Εβγαζε μάτια η παράβαση, καθώς ο Περέιρα έκανε αντικανονικό μαρκάρισμα (φράγμα με επαφή) και σε δεύτερο χρόνο και αντικανονική χρήση του χεριού του στο πρόσωπο του αντιπάλου του Πασαλίδη. Κακώς, ο Σιδηρόπουλος που ήταν στο VAR δεν κάλεσε τον Τζήλο σε on field review για να δώσει πέναλτι.

Η άλλη φάση ήταν στο δεύτερο μέρος και πιο αναλυτικά στο 72’, μετά το από γέμισμα του Βαλμπουενά, ο Πήλιος έσπρωξε πεντακάθαρα τον Τζιανί μέσα στην περιοχή, εμποδίζοντας τον να διεκδικήσει τη μπάλα, αλλά Τζήλος και Σιδηρόπουλος πέταξαν… χαρταετό για την ΑΕΚ, γλιτώνοντας την από τα χειρότερα.

Όλη η Ελλάδα βλέπει το… σπρώξιμο της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα και οι αρμόδιοι κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν.

Διαβάστε επίσης