Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

«Όργια» Τζήλου υπέρ της ΑΕΚ κόντρα στην Καλλιθέα! (video)

«Όργια» Τζήλου υπέρ της ΑΕΚ κόντρα στην Καλλιθέα! (video)
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2024 - 23:04

Ισόπαλη 0-0 με την Καλλιθέα στη Λεωφόρο αναδείχθηκε η ΑΕΚ, γλιτώνοντας το απόλυτο κάζο και την ήττα χάρις τον διαιτητή Τζήλο που δεν έδωσε δύο καθαρά πέναλτι. Οι «κιτρινόμαυροι» έτσι έχασαν άλλους δύο βαθμούς για το πρωτάθλημα! Μπορεί ακόμα να μην έχει γνωρίσει τη χαρά της νίκης η νεοφώτιστη, όμως το σπουδαίο σύνολο του Μάσιμο Ντονάτι έδειξε ξανά τα… δόντια της και θα μπορούσε να πάρει το τρίποντο, αλλά οι φάσεις και η διαιτησία δεν της έκαναν την χάρη.

Συγκεκριμένα οι δύο φάσεις που φωνάζει δικαίως η Καλλιθέα και είδαν όλοι οι αγνοί φίλαθλοι, απέδειξαν ότι φέτος σε κάθε ματς της ΑΕΚ, ο αντίπαλος της παίζει με μειονέκτημα.

Αρχικά στο 45+1’, ο Τζήλος δεν σφύριξε πέναλτι υπέρ της Καλλιθέας. Εβγαζε μάτια η παράβαση, καθώς ο Περέιρα έκανε αντικανονικό μαρκάρισμα (φράγμα με επαφή) και σε δεύτερο χρόνο και αντικανονική χρήση του χεριού του στο πρόσωπο του αντιπάλου του Πασαλίδη. Κακώς, ο Σιδηρόπουλος που ήταν στο VAR δεν κάλεσε τον Τζήλο σε on field review για να δώσει πέναλτι.

Η άλλη φάση ήταν στο δεύτερο μέρος και πιο αναλυτικά στο 72’, μετά το από γέμισμα του Βαλμπουενά, ο Πήλιος έσπρωξε πεντακάθαρα τον Τζιανί μέσα στην περιοχή, εμποδίζοντας τον να διεκδικήσει τη μπάλα, αλλά Τζήλος και Σιδηρόπουλος πέταξαν… χαρταετό για την ΑΕΚ, γλιτώνοντας την από τα χειρότερα.

Διαβάστε επίσης

 Έτσι γίνεται το «σπρώξιμο» στην ΑΕΚ!

Έτσι γίνεται το «σπρώξιμο» στην ΑΕΚ!

Εμείς και τα λέμε, αλλά και τα γράφουμε! Έτσι γίνεται το «σπρώξιμο» στην ΑΕΚ! Να ήταν μια και δυο οι φάσεις, στις οποίες η ΑΕΚ έχει πάρει την εύνοια. Δείτε αναλυτικά...