Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Δεν είναι άμοιροι ευθυνών οι ποδοσφαιριστές!

Δεν είναι άμοιροι ευθυνών οι ποδοσφαιριστές!
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2024 - 15:59

Το παιχνίδι με τον Άρη ήταν απλά η σταγόνα στον ωκεανό γι αυτή… την νοοτροπία. Γιατί ιδίως τις τελευταίες αγωνιστικές, αλλά από το εναρκτήριο ματς με τον Βόλο , ο Ολυμπιακός δεν παρουσιάζει ουσιαστικό και θελκτικό πρόσωπο, το ρίχνει στο άναρχο και αδιάφορο ποδόσφαιρο, άλλοι το παλεύουν και δεν τους βγαίνει και άλλοι αδιαφορούν.

Επειδή όμως, το νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις, πάμε να δούμε και την άλλη πλευρά! Οι παίκτες δεν έχουν καταλάβει κάτι και για το δικό τους καλό θα πρέπει να το κατανοήσουν καλά, τώρα που είναι νωρίς και δεν έχει χαθεί τίποτα.

Να μην παίζουν γιατί δεν τους εμπνέει ο αντίπαλος για να δείξουν το ταλέντο τους; Να αδιαφορούν, για την ομάδα; Για τον κόσμο που πληρώνει από το υστέρημά του για να τους δει και να τους στηρίξει; Όσοι είναι αυτοί που έρχονται για να τους δουν στο Καραϊσκάκη, αλλά και στα υπόλοιπα γήπεδα.

Οφείλεις να είσαι «Κύριος» στις υποχρεώσεις σου απέναντι στην ομάδα, στη φανέλα, στον κόσμο, στον οργανισμό, σε αυτούς που σε έκαναν νεόπλουτο με το συμβόλαιο που επιθυμούσες και το μόνο πρόβλημα να είναι τα ρεπό κλπ, την ώρα που ο κόσμος παλεύει σε δύσκολες εποχές, να βγάλει μερικά ευρώ στην άκρη για να δει αυτό το θέαμα που δεν τον ευχαριστεί, όπως θα ήθελε.

Είναι ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ ότι πρέπει να συγκεντρωθούν και να παλέψουν για ό,τι καλύτερο και να μην έχουν ξανά τέτοια εικόνα και να δούμε βελτίωση στον αγωνιστικό χώρο. Τα συμπεράσματα για περισσότερους δυστυχώς έχουν βγει…

Διαβάστε επίσης