Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Γκολ και θέαμα από τα γήπεδα ποδοσφαίρου (video)

Γκολ και θέαμα από τα γήπεδα ποδοσφαίρου (video)
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2024 - 14:53

Η Λίβερπουλ πήρε το τρίποντο με την Μπόρνμουθ και περιμένει το αποτέλεσμα από το Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ.

Στο Άνφιλντ, ο Λούις Ντίας στο 26ο λεπτό εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο του Κέπα και άνοιξε το σκορ για την Λίβερπουλ απέναντι στην Μπόρνμουθ. Δύο λεπτά αργότερα ο Κολομβιανός πέτυχε και δεύτερο γκολ. Ο Νούνιες στο 37΄έγραψε το τελικό 3 – 0 για τη Λίβερπουλ που έπιασε κορυφή και περιμένει το σημερινό ντέρμπι της Μάντσεστερ Σίτι με την Άρσεναλ, για να δει αν θα παραμείνει στην 1η θέση.

Στην Ισπανία, η Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Εσπανιόλ, με τον Κουρτουά να πετυχαίνει αυτογκόλ στο 54ο λεπτό. Η απάντηση της «βασίλισσας» ήταν άμεση. Στο 58΄μετά από γύρισμα του Μπέλιγχαμ, ο Καρβαχάλ έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1 – 1. Στο 75΄ο Βινίσιους έδωσε έτοιμο γκολ στον Ροντρίγκο. Τρία λεπτά αργότερα ο Βραζιλιάνος από δημιουργός έγινε σκόρερ. Η Ρεάλ βρήκε και τέταρτο γκολ στο 90′ με πέναλτι του Εμπαπέ.

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ιταλικό ντέρμπι Γιουβέντους – Νάπολι. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0 – 0 και έχασαν την ευκαιρία να πατήσουν κορυφή, εκεί που βρίσκεται η Τορίνο.

Στην Τουρκία, η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ στη League Phase του Europa League, Γαλατάσαραϊ προηγήθηκε της Φενέρμπαχτσε στο 20ο λεπτό μετά από σουτ του Τορέιρα στην κίνηση. Το 2 – 0 ήρθε στο 28′ από τον Μέρτενς.

Στο 59΄ο Σάρα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3 – 0. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Μουρίνιο ήταν να μειώσει σε 3 – 1 με πέναλτι του Τζέκο στο 63′.

Διαβάστε επίσης