Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Προβλέψιμος, με μόνιμες χτυπητές αδυναμίες στην ανάπτυξη

Προβλέψιμος, με μόνιμες χτυπητές αδυναμίες στην ανάπτυξη
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2024 - 14:30
Αρθρογράφος: Αντώνης Αντωνίου
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Mετά την απρόσμενη «γκέλα κόντρα στον Παναιτωλικό ήρθε και η πρώτη ήττα για τον Ολυμπιακό στο φετινό πρωτάθλημα, μιας και οι «ερυθρόλευκοι» ήταν κάτι περισσότερο από απογοητευτικοί ενάντια στον Άρη.

Θα περίμενε κανείς μετά την γκέλα της περασμένης εβδομάδας ότι οι Πειραιώτες θα έβγαζαν αντίδραση, μετά και τα «γκάζι» του Βαγγέλη Μαρινάκη στα αποδυτήρια, αλλά η εικόνα ήταν όχι απλά ίδια, αλλά ακόμη χειρότερη σε σχέση με την αναμέτρηση ενάντια στους Αγρινιώτες, φανερώνοντας αρκετά αρνητικά θέματα.

Είδαμε ξανά σε μεγαλύτερο βαθμό έναν Ολυμπιακό μονότονος, μονδιάστατο, χωρίς δημιουργία, χωρίς εντάσεις, να πηγαίνει... αργά, πολύ αργά!! Το ποδόσφαιρο της ομάδας του Βάσκου τεχνικού έχει γίνει άκρως προβλέψιμο, χωρίς φαντασία. Έχει καλούς ποδοσφαιριστές αλλά χωρίς ηγετικά χαρακτηριστικά.

Λείπει το πάθος και η χαρά από το παιχνίδι. Λείπε το πρέσινγκ πάνω στην μπάλα και αλλά και το γεγονός πως οι “ερυθρόλευκοι” έπεφταν πρώτοι πάνω στην μπάλα, όταν ήταν σε θέση άμυνας. Κοινώς παρουσιάζονται λίγο πιο αργοί και αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο… Μεντιλίμπαρ.

Χαρακτηριστική φάση που λέει πολλά για τη κακή κατάσταση που επικρατεί στο δημιουργικό κομμάτι και όχι μόνο, ήταν αυτή στο 7’. Ο Κάρμο ανεβαίνει με την μπάλα προς το κέντρο προσπαθώντας να κάνει το build-up από πίσω και ψάχνει να δώσει τη μπάλα. Κάνει νοήματα με τα χέρια στους συμπαίκτες του, οι οποίοι ήταν στατικοί χωρίς κίνηση και αφού δεν βρήκε την λύση μπροστά, γύρισε την μπάλα εκνευρισμένος στον Τζολάκη.

Η ποιότητα που έχουν οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι δεδομένη. Κάτι τους λείπει όμως για να ανάψει η… φωτιά, την οποία για την ώρα αδυνατούν να βρουν…

Διαβάστε επίσης