Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Πνευματικά λίγος, η ευθύνη τεράστια και τώρα πρέπει να... τρέξει!

Πνευματικά λίγος, η ευθύνη τεράστια και τώρα πρέπει να... τρέξει!
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2024 - 10:10

Τέτοια πίκρα και απογοήτευση που «κέρασε» η ομάδα τον κόσμο της, δεν υπάρχει! Ο Ολυμπιακός στo Xαριλάου αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων και έπαιξε και ίσως το δεύτερο χειρότερο συνολικά ματς σε όλες τις διοργανώσεις επί εποχής Μεντιλίμπαρ μετά την ήττα. Κι εκεί είχε εύκολα λάθη, έδωσε δικαιώματα.

Δεν έβγαλε το πάθος που χρειάζονται τέτοιου είδους παιχνίδια και έχασε χωρίς ιδιαίτερη αντίσταση από τον Άρη. Μία ήττα η οποία ήρθε στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της σεζόν και δεν αφήνει περιθώρια στους «ερυθρόλευκους» να την αναλύσουν εκτενώς καθώς οι δυσκολίες αυξάνονται, αλλά δεν έχει χαθεί τίποτα.

Ο Ολυμπιακός πλέον παίζει σε κάθε ματς υπό καθεστώς πίεσης. Η ψύχωση για να έρθει το 48ο. Και αυτή αποτυπώνεται ακόμη και σε απλές κινήσεις παικτών του. Δεν γίνεται να τρως δύο γκολ με τέτοια αμυντική αντίδραση.

Ο Μεντιλίμπαρ διάβασε το παιχνίδι λάθος. Ο Μάντζιος αποδείχθηκε πολύ πιο διαβασμένος και σε έναν Ολυμπιακό χωρίς τρεξίματα και ανούσια κατοχή μπάλας, ανέβασε ρυθμό. Φαίνονταν να μην μπορούν να ακολουθήσουν οι «ερυθρόλευκοι» σε πολλά σημεία του ματς.

Τι κι αν ήρθαν αλλαγές στο ημίχρονο, αλλά και αργότερα, όπου δεν πήρε και κάτι αξιόλογο από αυτές, τίποτα δεν άλλαξε και ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις του στο «Κλ. Βικελίδης».. Το πρόβλημα, όμως, δεν είναι μόνο στην απώλεια βαθμών. Το πρόβλημα είναι πως οι ποδοσφαιριστές με την εικόνα τους έδωσαν δικαιώματα στον κάθε… τυχάρπαστο και καχύποπτο, να λέει τα δικά του.

Τη μεγαλύτερη ευθύνη την φέρουν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές. Γιατί όταν είσαι χαλαρός σε τέτοιο ματς, δίνεις δικαιώματα να σου λέει ο καθένας, την ιστορία του.

Είναι δεδομένο πως παίκτες και Μεντιλίμπαρ θα τα συζητήσουν αυτά την Κυριακή (22/9) και την Δευτέρα (23/9). Το ξεκίνησαν ήδη από τα αποδυτήρια του “Κλεάνθης Βικελίδης”. Θα κάνουν την αυτοκριτικής του και συνήθως αυτά λειτουργούν θετικά, ενόψει και του ευρωπαϊκού ματς με αντίπαλο τη Λιόν στο Europa League.

Διαβάστε επίσης