Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Μεντιλίμπαρ: «Ξοδέψαμε όλο το πρώτο ημίχρονο, δεν ήμασταν επιθετικοί»

Μεντιλίμπαρ: «Ξοδέψαμε όλο το πρώτο ημίχρονο, δεν ήμασταν επιθετικοί»
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2024 - 23:43

Όπως στις πρώτες δηλώσεις του, έτσι και στη συνέντευξη Τύπου, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, στην ήττα (2-1) από τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης», για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Αρχικά, ο Βάσκος κόουτς των «ερυθρόλευκων» δήλωσε: «Δεν ξέρω αν φταίει το γρήγορο γκολ ή ο τρόπος που μπήκαμε στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο ουσιαστικά το... χαρίσαμε στον Άρη. Ο Άρης ήταν πιο γρήγορος, πιο επιθετικός, διεκδικούσε περισσότερο την μπάλα και κέρδισε όλες τις μονομαχίες σε αντίθεση με μας. Δεν ήμασταν επιθετικοί και γενικώς, δεν διεκδικήσαμε τόσο όσο θα έπρεπε. Ουσιαστικά, ξοδέψαμε όλο το πρώτο ημίχρονο».

Και πρόσθεσε ο προπονητής του Θρύλου: «Αυτό είπα νωρίτερα, ότι δεν βγήκαμε επιθετικά στο παιχνίδι και δεν κερδίσαμε μονομαχίες. Αν είχαμε περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια μας, θα το κάναμε. Ο Άρης ήταν καλύτερος σε όλα τα μέρη του γηπέδου και διεκδικούσε την κάθε μπάλα. Αντιθέτως, εμείς δεν δημιουργήσαμε κινδύνους, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο».

Διαβάστε επίσης