Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ομολόγησε το αίσχος ο Παϊρέτο, παραδέχθηκε τη «σφαγή» του Ολυμπιακού! (photos)

Ομολόγησε το αίσχος ο Παϊρέτο, παραδέχθηκε τη «σφαγή» του Ολυμπιακού! (photos)
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2024 - 22:55

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε (2-1) από τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης», στο ματς της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Με τη διαιτησία να παίζει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του ματς, φυσικά κατά του Θρύλου.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, βρέθηκε μαζί με εκπρόσωπο του Άρη στους διαιτητές, για τις φάσεις που απασχόλησαν τον αγώνα. Κυρίως, στάθηκε στο φάουλ του Ντόη, από όπου προήλθε το δεύτερο γκολ των «κίτρινων», το οποίο δεν έπρεπε να μετρήσει. Ο διαιτητής, λοιπόν, παραδέχθηκε πως πιθανόν να έκανε λάθος και είπε, πως όντως το χέρι του Ντόη δεν ήταν προτεταμένο, όπως έδειξε στην κατακύρωση του φάουλ. Μάλιστα, είπε πως θα ξαναδεί τις φάσεις.

Επίσης, στο δεύτερο γκολ του Άρη, ο Μορόν φαίνεται να είναι σε οριακή θέση οφσάιντ. Ωστόσο, ο AVAR Ζαμπαλάς φαίνεται να τοποθέτησε τις τρισδιάστατες γραμμές όταν η μπάλα δεν είναι στο σωστό σημείο. Το πόδι του παίκτη του Άρη που κάνει την σέντρα, είναι σε κάθετη θέση, ενώ θα έπρεπε το πόδι του να είναι σε γωνία, δηλαδή την στιγμή που σουτάρει, να είναι τεντωμένο μπροστά, γιατί τότε η μπάλα ουσιαστικά φεύγει από το πόδι του! Με ένα κλικ πιο μετά, ο Μορόν είναι σε αντικανονική θέση οφσάιντ και έτσι, το γκολ θα έπρεπε να ακυρωθεί.

Στο πρώτο ημίχρονο, επίσης, ο διαιτητής έπρεπε να κρατήσει 5-6 λεπτά καθυστερήσεις και κράτησε μόλις τέσσερα. Το ίδιο και στο δεύτερο ημίχρονο, οι καθυστερήσεις θα έπρεπε να είναι παραπάνω.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης