Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Κατώτερος των περιστάσεων ο Ολυμπιακός, τραγική η διαιτησία...

Κατώτερος των περιστάσεων ο Ολυμπιακός, τραγική η διαιτησία...
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2024 - 22:07

Σε δεύτερο στη σειρά παιχνίδι μετά την «γκέλα» με τον Παναιτωλικό, ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να παρουσιάσει κάτι ουσιαστικό και δέχτηκε την ήττα με 2-1 από τον Άρη στο Χαριλάου, με την διαιτησία να βάζει το χεράκι της για να πάρει θέση οδηγού στο ματς η ομάδα του Άκη Μάντζιου. Με «φάλτσα» η διαιτησία του Παϊρέτο, έντονες φωνές των «ερυθρολεύκων» για τη φάση του 2-0 που δόθηκε ανύπαρκτο φάουλ και κάρτα στον Ντόη, αλλά και που μπήκαν λάθος οι γραμμές του οφσάιντ από τον AVAR Ζαμπάλα, καθώς φάνηκε πως ο Μορόν δεν καλύπτεται από την άμυνα του Ολυμπιακού.

Κακή βραδιά, συνολικά και καλύτερα να ξεχαστεί γρήγορα και η ομάδα να πάει παρακάτω, να επικεντρωθεί στην πρεμιέρα του Europa League, με αντίπαλο τη Λιόν (26/9, 22:00) στο Groupama Stadiu,

Tο πρώτο ημίχρονο

Ο Ολυμπιακός δεν μπήκε όπως έπρεπε με αποφασιστικότητα στο ματς και το πλήρωσε με το… καλημέρα του ματς και βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ από το 3’. Ο Μάγιο τροφοδότησε τον Ντιαντί στην πλάτη του Ορτέγκα, όπου ο Αργεντινός μπακ δεν κατάφερε να τον κόψει και ο εξτρέμ του Άρη έδωσε στον Μάνου Γκαρθία στην περιοχή και εκείνος με τη μία πλάσαρε για το 1-0. Στην συνέχεια, οι «ερυθρόλευκοι» προσπάθησαν να βγάλουν αντίδραση και να απαντήσουν στο γρήγορο γκολ του Άρη. Είχαν πάρει τον έλεγχο είχαν καλές ευκαιρίες για να σκοράρουν με Ελ Κααμπί και Τσικίνιο, αλλά η μπάλα δεν τους έκανε το χατίρι. Όμως, αμυντικά οι Πειραιώτες ήταν ευάλωτοι και κάθε φάση ήταν υποψία φάσης για τον Άρη και το πλήρωσαν ξανά στο 41’, ο Μανού Γκαρθία έκανε το γέμισαμ ο Μορόν ξεχασμένος στην πλάτη της άμυνας σκοράρει με κοντινό τελείωμα για το 2-0, αλλά οι γραμμές μπήκαν λάθος από τον AVAR, γιατί ο φορ του Άρη ήταν εκτεθειμένος. Στα εναπομείναντα λεπτά, δεν άλλαξε κάτι με τους Πειραιώτες να μην τους βγαίνει τίποτα στο ματς.

Το δεύτερο ημίχρονο

Με διπλή αλλαγή (Ολιβέιρα και Γουίλιαν) ξεκίνησε ο Θρύλος, με τον Μεντιλίμπαρ να κάνει πιο ποιοτικό το σχήμα με την ελπίδα να ανατρέψει την κατάσταση, αλλά δεν άλλαξαν και πολύ τα πράγματα. Ο Ολυμπιακός κυκλοφορούσε την μπάλα γύρω από την περιοχή στο μεγαλύτερο μέρος του δευτέρου μέρους και είχε δύο καλές στιγμές με τον Ελ Κααμπί ξανά στο 52’΄και στο 70’ με την δεύτερη να είναι η πιο σημαντική. Σουτ του Ροντινέι, η μπάλα κόντραρε και στρώθηκε στον Γιάρεμτσουκ που έπιασε την κεφαλιά, η οποία όμως ήταν άτσαλη. Στη φάση μπήκε και ο Ελ Κααμπί που έκανε την κεφαλιά -πάσα, ο Ουκρανός φορ ξαναμπήκε στη φάση, νέα κόντρα, ξανά ο Ελ Κααμπί, κόντρα και... κόρνερ. Μετά από ένα νευρικό 20 λεπτο χωρίς ουσία και φάσεις για τους Πειραιώτες, στην τελευταία φάση ο Ροντινέι έβγαλε σε θέση-βολής τον Ελ Κααμπί, ο οποίος στην τρίτη του τελική φάση στην εστία σκόραρε για το τελικό 2-1.

Άρης (Μάντζιος): Κουέστα , Μάγιο, Βέλεθ, Μπράμπετς, Φρίντεκ, Μόντσου, Ντιαντί, Μανού Γκαρθία - Σιφουέντες, Σίστο, Μορόν.

Ολυμπιακός (Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ροντινέι, Ντόη (77’ Μπιανκόν), Κάρμο, Ορτέγκα, Έσε, Ντάνι Γκαρθία (46’ Ολιβέιρα), Βέλντε (46’ Γουίλιαν), Τσικίνιο, Ζέλσον (77’ Κοστίνια), Ελ Κααμπί

Διαβάστε επίσης