Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Κακερέ: «Σε... τρελή ατμόσφαιρα με Μαρσέιγ και Ολυμπιακό»

Κακερέ: «Σε... τρελή ατμόσφαιρα με Μαρσέιγ και Ολυμπιακό»
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2024 - 20:03

Με «φόντο» την κυριακάτικη αναμέτρηση με αντίπαλο την Μαρσέιγ, ο Μαξένς Κακερέ, ο μέσος της Λυών, αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου και για την προσεχή «μάχη» με τον Ολυμπιακό και γενικότερα, τη διοργάνωση του Europa League.

Είπε, λοιπόν, ο Κακερέ στις δηλώσεις του: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιστρέφουμε στην Ευρώπη. H Λυών είναι ένας σύλλογος που χρειάζεται ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είναι αλήθεια, ότι αυξάνει τον αριθμό των αγώνων, ειδικά για παίκτες που βγαίνουν και για διεθνή καθήκοντα. Με τέτοιο ρυθμό, είναι πολύπλοκο να διατηρείς το ίδιο επίπεδο σε όλη τη σεζόν, αλλά είναι καλό για τους θεατές. Συχνά λησμονείται, ότι ένας παίκτης δεν παίζει μόνο αγώνες, υπάρχει επίσης η προπόνηση και τα ταξίδια που επηρεάζουν το σώμα, αλλά και το μυαλό και αυτό ισχύει ακόμη περισσότερο για τους παίκτες με παιδιά. Είναι αλήθεια, ότι στο μέλλον, θα πρέπει να το τελειοποιήσουμε αυτό».

Όταν τον ρώτησαν αν προτιμάει νίκη στον αγώνα με την Μαρσέιγ ή με τον Ολυμπιακό, απάντησε: «Για μένα, το ντέρμπι με την Μαρσέιγ, αλλά και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι στο ίδιο πλαίσιο, είναι δύο ματς που με βάζουν σε... τρελή ατμόσφαιρα. Δεν μπορώ να διαλέξω ανάμεσα στα δύο παιχνίδια, είναι και οι δύο αντιπαλότητες που θέλεις να κερδίσεις, νίκη και στα δύο».

Διαβάστε επίσης