Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ο Ελ Κααμπί ετοιμάζει το «όπλο» του!

Ο Ελ Κααμπί ετοιμάζει το «όπλο» του!
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2024 - 12:25

Δικαίως ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί θεωρείται αυτή τη στιγμή ο πιο επικίνδυνος και ο πλέον ικανός σέντερ φορ του Ολυμπιακού και ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ, βασίζεται σε μεγάλο βαθμό σε εκείνο για την επιθετική γραμμή της ομάδας. Ο Μαροκινός επιθετικός, που ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής προς την κατάκτηση του Conference League, αποτελεί βασικό πυλώνα στην τακτική του Μεντιλίμπαρ, καθώς συνδυάζει ταχύτητα και αποτελεσματικότητα στο σκοράρισμα. Ο Μεντιλίμπαρ έχει εκφράσει την εμπιστοσύνη του προς τον Ελ Κααμπί, περιμένοντας να δει ακόμα περισσότερα τόσο από την παρουσία του στο γήπεδο όσο και από την ικανότητά του να βρίσκει δίχτυα.

Με τη σεζόν να είναι σε εξέλιξη, ο προπονητής ζητάει μεγαλύτερη συνέπεια από τον Ελ Κααμπί, γνωρίζοντας ότι αυτός ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να καθοδηγήσει την επίθεση της ομάδας και να φέρει κρίσιμα γκολ. Ο Ελ Κααμπί, έχοντας ήδη σκοράρει στο φετινό πρωτάθλημα, μπορεί να διεκδικήσει και το βραβείο του πρώτου σκόρερ, ωστόσο η παρουσία του είναι κάτι παραπάνω από σημαντική.

Στην κορυφή αναμένεται να ξεκινήσει ξανά κόντρα στον Άρη ο Μαροκινός, ο οποίος έχει και πολύ καλό πρόσφατο παρελθόν απέναντι στους Θεσσαλονικείς.

Κι αυτό γιατί στα τρία παιχνίδια που ξεκίνησε ως βασικός απέναντι στον Άρη πέρυσι μέτρησε ισάριθμα τέρματα (τα δύο σε ένα ματς) και μάλιστα με εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας. Συγκεκριμένα ήταν πρωταγωνιστής στο εμφατικό 4-1 των Πειραιωτών τέτοιο καιρό πέρυσι στο ξεκίνημα της Super League στο «Γ. Καραϊσκάκης» πετυχαίνοντας δύο τέρματα για να συστηθεί με τον καλύτερο τρόπο στο κοινό της ομάδας. Ωστόσο, στο Χαριλάου δεν έχει καταφέρει ακόμα και επιδιώκει να το κάνει απόψε.

Διαβάστε επίσης