Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Το πλάνο νίκης και οι υποψήφιοι βασικοί με Άρη!

Το πλάνο νίκης και οι υποψήφιοι βασικοί με Άρη!
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2024 - 10:21

Ο Ολυμπιακός μετράει αντίστροφα για την αναμέτρηση με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ καλείται μέχρι και την τελευταία στιγμή να σχεδιάσει τα πλάνα του.

Ο Βάσκος προπονητής ζήτησε από όλους να έχουν απόλυτη συγκέντρωση στον αγώνα και να βγάλουν από το μυαλό τους ό,τι έγινε με τον Παναιτωλικό. Παράλληλα επεσήμανε πως ο Άρης είναι μια ποιοτική ομάδα που μπορεί να κάνει ζημιές και δεν πρέπει να πέσουν στην παγίδα, όπως συνέβη πέρσι στο 1-1 των play-offs.

Ο «Μέντι», θέλει να «σπάσει» την κακή παράδοση των «ερυθρόλευκων» στην έδρα του Άρη, καθώς οι Πειραιώτες στις 7 τελευταίες επισκέψεις τους έχουν μόλις δύο νίκες.

Ο πολύπειρος τεχνικός δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τους τραυματίες Μασούρα και Ρέτσο, αλλά και τους πέντε μικρούς της ομάδας (Κουτσίδη, Παπακανέλλο, Κωστούλα, Μπακούλα και Μουζακίτη).

Το πρόγραμμα των τελευταίων προπονήσεων είχε ασκήσεις τακτικής, αλλά και πολλές στατικές φάσεις, καθώς ο Μεντιλίμπαρ θέλει να δει βελτίωση στο συγκεκριμένο κομμάτι παιχνιδιού.

Τόσο στο κομμάτι της άμυνας, όσο και στην επίθεση, ώστε να μπορέσει η ομάδα να βρει γκολ από στατικές φάσεις που παίζουν σημαντικό ρόλο, όπως φάνηκε και στο πρόσφατο ματς με τον Παναιτωλικό. Γι’ αυτό τον λόγο, άλλωστε, επιμένει και πολύ το τελευταίο διάστημα στις εκτελέσεις κόρνερ και φάουλ.

Στο κομμάτι των προσώπων που θα παρατάξει στην αρχική ενδεκάδα ενδέχεται να παραταχθεί ως εξής ο Θρύλος: Mε Τζολάκη στην εστία, τους Ορτέγα και Ροντινέι στα δύο άκρα της άμυνας και τους Κάρμο και Ντόη δίδυμο στους στόπερ. Οι Έσε και Ολιβέιρα να είναι στον άξονα με τον Τσικίνιο λίγο πιο μπροστά, οι Βέλντε και Ζέλσον Μαρτίνς στις δύο πτέρυγες και ο Ελ Καμπί στην κορυφή της επίθεσης.

Διαβάστε επίσης