Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Να μην πέσει στην παγίδα και να κάνει τη δουλειά!

Να μην πέσει στην παγίδα και να κάνει τη δουλειά!
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2024 - 23:32

Ο Ολυμπιακός μετράει αντίστροφα για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Άρη στη Θεσσαλονίκη, σε μια αναμέτρηση που αναμένεται να κρίνει πολλά για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχεται από μια σειρά νικηφόρων αποτελεσμάτων, αλλά και μία απρόσμενη «γκέλα» με τον Παναιτωλικό, την οποία πρέπει να την ξεχάσουν και να τα δώσουν όλα για το κρίσιμο ματς με τους «κίτρινους».

Οι Πειραιώτες πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για οτιδήποτε συμβεί στο ματς. Έχουν δει πολλά και γνωρίζουν πολύ καλά τι συμβαίνει. Οι παίκτες του Μεντιλίμπαρ πρέπει να καλούνται να μην πέσουν σε καμία παγίδα, από τους γηπεδούχους, από την διαιτησία, από κανέναν λόγο.

Από τη μεριά τους οφείλουν να παρουσιαστούν πανέτοιμοι για «μάχη» και να τα δώσουν όλα στον αγωνιστικό χώρο, καθώς αυτό που μετράει είναι η νίκη και μόνο. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για τον Θρύλο. Σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί και για αυτούς θα πρέπει να παλέψουν οι Πειραιώτες στην σαββατιάτικη (21/9, 20:00) αναμέτρηση.

Από εκεί και πέρα, ό,τι και να συμβεί στο ματς, οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να το ξεπεράσουν και να προχωρήσουν παρακάτω. Δεν πρέπει να σταθούν σε καμία διαιτητική απόφαση, ούτε να παρατήσουν ποτέ το παιχνίδι. Με πάθος και τσαμπουκά, ο Θρύλος μπορεί να περάσει νικηφόρα από τη Θεσσαλονίκη και να δείξει ότι είναι το αφεντικό για το φετινό πρωτάθλημα και στη συνέχεια να επικεντρωθεί στην πρεμιέρα του Europa League με αντίπαλο τη Λιόν στo Groupama Stadium.

Διαβάστε επίσης