Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ζέλσον: Θέλει να συνεχίσει την παράδοση του με τον Άρη

Ζέλσον: Θέλει να συνεχίσει την παράδοση του με τον Άρη
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2024 - 19:53

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που εμπιστεύεται σε μεγάλο βαθμό, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, είναι ο Ζέλσον Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος εξτρέμ βρίσκεται σταθερά στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού και κάνει τη διαφορά από το δεξί άκρο της επίθεσης. Ο Μαρτίνς που φέτος από τα καλοκαιρινά φιλικά ήδη, δείχνει αναγεννημένος, θα είναι ένα από τα «όπλα» του Ολυμπιακού και στον αγώνα με τον Άρη και θέλει και πάλι να πραγματοποιήσει εμφανίσεις ανάλογες με αυτές που έκανε πέρυσι, στο ίδιο γήπεδο.

Εκεί όπου είχε χρησιμοποιηθεί και στις δύο «επισκέψεις» των Πειραιωτών, στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, αλλά και στα πλέι οφ. Στο δεύτερο ματς μάλιστα είχε πετύχει και το γκολ της ισοφάρισης του θρύλου, ενώ στον πρώτο αγώνα δεν είχε βάλει το όνομα του στη στατιστική, αλλά έκανε άνω κάτω την άμυνα του Άρη και βοήθησε για να έρθει το «διπλό», με 1-2.

Να σημειωθεί πάντως πως ο πιο κομβικός παίκτης του Ολυμπιακού στο παιχνίδι εκείνο πέρυσι, ήταν ο Ροντινέι. Ο Βραζιλιάνος μπακ που ανανέωσε για τρία ακόμα χρόνια, είχε εκτελέσει εύστοχα το πέναλτι για το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού, ενώ είχε βγάλει και τη σέντρα γι αυτό του Ναβάρο, στο 0-1.

Διαβάστε επίσης