Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Η αποστολή του Θρύλου για το «διπλό» στο Χαριλάου! (photo)

Η αποστολή του Θρύλου για το «διπλό» στο Χαριλάου! (photo)
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2024 - 17:02

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με την τελευταία προπόνηση σήμερα (20/9) στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, ενόψει του σημαντικού αγώνα κόντρα στον Άρη, που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στις 20:00.

Ο αγώνας με τον Άρη αναμένεται δύσκολος, καθώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλει να... αποδείξει. Από την άλλη, όμως, ο Ολυμπιακός, όμως, με την ποιότητα και την εμπειρία του, στοχεύει στη νίκη που θα του δώσει σημαντικούς βαθμούς στη μάχη του πρωταθλήματος και θα αφήσει... πίσω την γκέλα με τον Παναιτωλικό.

Μάλιστα, πριν από λίγο έγινε γνωστή αποστολή με στόχο το «διπλό». Σε αυτή δεν βρίσκονται οι Παναγιώτης Ρέτσος και Γιώργος Μασούρας που προφυλάσσονται και οι «μικροί» που θα δώσουν το παρών στο σημαντικό ματς της Κ19 με τον Άρη στο αντίστοιχο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η αποστολή:

Αναγνωστόπουλος, Αποστολόπουλος, Μπιανκόν, Κάρμο, Τσικίνιο, Κοστίνια, Ντάνι Γκαρθία, Ελ Κααμπί, Μαρτίνς, Έσε, Ντόη, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Πιρόλα, Ροντινέι, Ολιβέιρα, Στάμενιτς, Τζολάκης, Βέλντε, Γουίλιαν, Γιάρεμτσουκ.

Διαβάστε επίσης