Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Το "μήνυμα" ενόψει της συνέχειας

Το
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2024 - 11:50

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, πρόεδρος του Ολυμπιακού, έδωσε το «παρών» στον Αγιασμό της ομάδας, ο οποίος πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Η παρουσία του προέδρου στον Αγιασμό, είναι πάντα μια ξεχωριστή στιγμή, αν κι αυτή τη σεζόν δεν έκανε αναλυτική ομιλία. Ευχήθηκε ωστόσο μια επιτυχημένη χρονιά και στάθηκε στην εστίαση στην επίτευξη των στόχων. Φέτος, όμως, ο πρόεδρος επέλεξε να μην απευθύνει λόγο στους παίκτες, μια απόφαση που πιθανότατα έχει να κάνει με τα λόγια του πριν λίγες ημέρες στο Καραϊσκάκη και μετά το 0-0 με τον Παναιτωλικό.

Αν και δεν μίλησε στους παίκτες, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε μια σημαντική συνάντηση με τον νέο προπονητή της ομάδας, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Στη συνάντηση αυτή, οι δύο άνδρες συζήτησαν γενικότερα θέματα που αφορούν την ομάδα, με τον Μαρινάκη να είναι γνωστό πως στηρίζει τον Ισπανό τεχνικό.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δείχνει πως προσδοκά από τον Μεντιλίμπαρ να οδηγήσει την ομάδα σε νέες επιτυχίες, τόσο σε εγχώριες όσο και σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η συνάντηση αυτή παρουσία και του Ντάρκο Κοβάσεβιτς, αποδεικνύει τη στενή συνεργασία διοίκησης και προπονητικού τιμ, η οποία είναι κρίσιμη για την επίτευξη των υψηλών στόχων που θέτει κάθε χρόνο ο Ολυμπιακός. Πέρσι, ήρθε το Conference League, φέτος στόχος είναι και το πρωτάθλημα, το 48ο στα 100 χρόνια του συλλόγου.

Διαβάστε επίσης