Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Οι παρεμβάσεις Αγραφιώτη στην ΕΠΟ

Οι παρεμβάσεις Αγραφιώτη στην ΕΠΟ
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2024 - 21:22

Απόψεις για θέματα που έχουν να κάνουν με την ομοσπονδία και με το ελληνικό ποδόσφαιρο εξέφρασε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Δημήτρης Αγραφιώτης στην ΕΕ της ΕΠΟ, που συνεδρίασε την Τρίτη 17/9. Για κάποια άλλα ζήτησε εξηγήσεις.

Έχουμε και λέμε:

Την έκδοση διαπιστωτικής πράξης για την έκπτωση του Κωνσταντίνου Νίκα από την προεδρία της ΕΠΣ Βοιωτίας αποφάσισε (17/9) η ΕΕ της ΕΠΟ, καθώς έχει καταδικαστική απόφαση που εμπίπτει στα κωλύματα παραγόντων. Μάλιστα, η ΕΠΟ ενημερώθηκε για αυτή από ανώνυμη επιστολή και όχι από κάποιο επίσημο όργανο, με τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού Δημήτρη Αγραφιώτη να τονίζει ότι «αυτό είναι απαράδεκτο».

Επίσης, ο Αγραφιώτης ζήτησε εξηγήσεις γιατί και στο παρελθόν δεν ακολουθήθηκε παρόμοια διαδικασία και με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας και πρώην μέλος της ΕΕ της ΕΠΟ, Τάκη Παπαχρήστο. Απάντησαν ότι θα διερευνηθεί.

Ο Αγραφιώτης έκανε αναφορά και στον τρόπο της κλήρωσης του Κυπέλλου καθώς στις 2 Οκτωβρίου θα γίνει για όλες τις φάσεις και αν αυτό μπορεί να αλλάξει και γίνεται διαδοχικά και χωριστά για κάθε φάση. Όμως, δεν μπορεί να γίνει φέτος.

Με εισήγηση Αγραφιώτη αν δεν παρίσταται ο πρόεδρος της Λίγκας, η διοργανώτρια θα μπορεί να εκπροσωπηθεί από την αναπληρώτρια πρόεδρο Κάτια Κοζένογλου, με δικαίωμα λόγου αλλά όχι ψήφου.

Διαβάστε επίσης